Selin Dion u novoj "Gloriji": 50. rođendan najlepšeg glasa na svetu

Autor:

22.03.2018 20:30

Foto:

Foto:



Kanadska pevačica, koja je prodala 250 miliona albuma i zaradila više od 630 miliona dolara, uskoro će proslaviti 50. rođendan, a žaliće samo što uz nju neće biti jedini muškarac kojeg je volela - muž i menadžer Rene Anželil, koji je 2016. umro od raka

Teško je zamisliti primerenije mesto za proslavu 50. rođendana Selin Dion od dvorane Colosseum u hotelu Caesars Palace u Las Vegasu. Pevačica, koju su zbog kristalno čistog glasa s rasponom od gotovo četiri oktave prozvali “kanadski slavuj”, u tom prostoru s manjim prekidima nastupa od 2003. i dosad je održala više od 1000 koncerata i zaradila 350 miliona dolara. Uz to je prodala i 250 miliona albuma, pa se s ukupnom zaradom od 630 miliona dolara u 35 godina karijere smatra najbogatijom pevačicom na svetu. A iako joj novac već dugo nije nikakav problem, pred publiku će izaći i na svoj rođendan 30. marta.

Na tom nastupu će sasvim sigurno biti njeni sinovi: Rene-Šarl Anželil (17) i sedmogodišnji blizanci Edi i Nelson, no jedno sedište ostaće prazno - ono njenog pokojnog supruga, muzičkog menadžera Renea Anželila, koji je početkom 2016. u 72. godini preminuo od raka grla s kojim se dugo borio. Negovala ga je do poslednjeg trena, a o tom bolnom iskustvu smogla je snage da govori tek u januaru 2018.

- Rene je sve vreme jeo na cevčicu. Tokom te tri godine agonije želela sam samo da napokon nađe mir. Na kraju je umro od srčanog udara: sve se dogodilo brzo i nije osetio ništa. Oslobodio se bola - ispričala je pevačica, a na pitanje hoće li ponovo pronaći ljubav odlučno je odgovorila kako je on jedini muškarac u njenom životu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. marta.

Maja Gašić

Autor