Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u novoj "Gloriji": Ništa više nije isto

Autor:

26.03.2018 11:31

Foto:

Foto:



Slavni par koji je dobio sina Luku trenutno je zauzet poslovima oko bebe i razvrstavanjem brojnih poklona koji neprestano stižu, a mlada mama, koja je na porođaju zaplakala od sreće, zna šta ne želi da njeno dete postane kad odraste

Zidovi sobe okrečeni u svetloplavo, gomila plišanih meda i slončića i transparent “Dobro došao, dečače” dočekali su malog Luku i njegovu mamu Anu Ivanović (30) po dolasku kući iz porodilišta u Čikagu. Naravno, dobrodošlicu su poželeli i Anini roditelji, majka Dragana i otac Miroslav, njen brat Miloš, kao i Alfred i Monika Švajnštajger, roditelji Lukinog tate Bastijana (33), koji su hitno doputovali u američki velegrad.

Luka već ima i svoju prvu sliku na društvenim mrežama. Istina, na njoj je samo njegova ručica koja čvrsto drži mamin kažiprst, a vidi se i deo rukava svetloplave benkice.

Godinama najlepša sportistkinja sveta, nekad svetski teniski reket broj jedan, porodila se u ekskluzivnoj bolnici u Čikagu 18. marta, a samo nekoliko sati kasnije Švajnštajger, koji je bio uz Anu u porodilištu, postavio je sliku “kako to vidi tata”: njegova šaka sa burmom na domalom prstu, Anina šaka na kojoj blista verenički prsten vredan 20.000 dolara (rad juvelirske firme Naveya&Sloane) i jedan par malih tabana koji proviruju ispod ćebenceta. Tu fotografiju u prva tri dana pogledalo je preko pola miliona ljudi (sportski rečeno: Bastijan je pobedio Anu, čiju sliku sa bebinom ručicom je prvog dana pogledalo nešto više od 120.000 ljudi).

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. marta.