Luksuzni apartman, "bebi tim" i mama: Porođaj Kejt Midlton isplaniran je do najmanjeg detalja

Autor:

29.03.2018 17:59

Foto:

Foto:



Termin porođaja trećeg deteta vojvotkinje od Kembridža zakazan je za 23. april, a kako to i inače biva u kraljevskoj porodici, ovako veliki događaj isplaniran je do najmanjeg detalja.

Trudnica sa stilom: Omiljeni brendovi Kejt Midlton

Kejt Midlton bi trećeg kraljevskog naslednika ili naslednicu svom suprugu princu Vilijamu, prema lekarskim prognozama, trebalo da donese na svet 23. aprila, kada je zakazan njen dolazak u privatno porodilište Sent Meri u Londonu.

Beba samo što nije stigla: Da li su ovo poslednje fotke trudne Kejt Midlton? (foto)

U istoj bolnici vojvotkinja je na svet 2013. donela i sina Džordža i dve godine kasnije ćerkicu Šarlot.

Sigurnosni kriterijumi, luksuzni apartman i brižno osoblje ono su što karakteriše ovu ustanovu. Troškovi noćenja u bolnici mogu se popeti do vrtoglavih 9.650 funti.

- Ovo je operacija visoke sigurnosti. Kraljevsko obezbeđenje redovno od sredine marta obilazi predviđenu sobu u kojoj će odsesti Kejt Midlton i na odlasku zaštitnom trakom obeleže vrata kako bi svi znali da je pristup unutra strogo zabranjen. Proverava se čak i ventilacija, hodnici i prostori iznad i ispod sobe - otkrio je izvor blizak britanskom kraljevstvu za strane medije.

Isti izvor napominje i da je ceo protokol vojvotkinjinog odlaska u bolnicu isplaniran do najsitnijeg detalja.

-Sve je još davno isplanirano. Kejt ima takozvani "beba tim" koji uključuje i njenu majku Kerol Midlton. Svi moraju da budu dobro upoznati s planom, a isto tako postoji i plan B ukoliko nešto krene po zlu. Naravno, svi se više oslanjaju na prvobitni plan. Cela jedna nova grupa ljudi bavi se trudnoćom i dolaskom trećeg deteta, a to uključuje odnose s medijima, ali i sigurnost majke i bebe - objasnio je neimenovani izvor, navodi tportal.

Kejt Midlton: Trudnički razgovori

Bolnica je od Kensingtonske palate gde živi kraljevski par udaljena svega kilometar i po, zato ne bi trebalo da bude nikakve panike ako trudovi krenu i ranije od predviđenog.

Nakon što 36-godišnja vojvotkinja na svet donese svoje treće dete, za koje se do tada neće znati pol, kratko će se odmoriti u svom luksuznom apartmanu gde će joj na raspolaganju svakog trenutka biti i lična medicinska sestra i lekar. Odlazak kući s bebom očekuje se samo dan nakon porođaja ukoliko se Kejt bude osećala dobro.