Vuk Kostić: Voleo bih da budem otac, dovoljno dobar kao što je moj bio meni

Autor:

30.03.2018 20:00

Foto:

Foto:



Glumac koji je stekao veliku popularnost ulogom inspektora Jakovljevića u kriminaslističkoj seriji ‘Ubice mog oca’ otvoreno govori o zdravstvenim problemima, vezi sa Aleksandrom Popović i želji da se ostvari kao roditelj

Trenutno najpoznatiji inspektor u Srbiji, glumac Vuk Kostić (38) vredno radi u pozorištu. Nedavno je imao zapaljenje pluća, ali to ga nije sprečilo da nastavi sa svojim poslovnim obavezama. Uskoro ga očekuje početak snimanja treće sezone hit serije “Ubice mog oca”, koju je publika zavolela na prvo gledanje i sada sa nestrpljenjem iščekuje nove avanture koje će prolaziti junaci. Vuk je sa lakoćom odigrao lik inspektora Aleksandra Jakovljevića s obzirom na to da se veliki broj njegovih prijatelja bavi tim, kako on kaže, “šerifovskim” poslom, pa su mu bili odlični učitelji. Talenat za glumu nasledio je od oca, čuvenog glumca Mihajla Kostića Pljake, koji ga je naučio mnogim korisnim stvarima u životu, između ostalog, ronjenju, da veže dobar čvor i da voli prirodu.

Nedavno ste se prvi put u javnosti pojavili sa novom izabranicom Aleksandrom. Mediji su pisali da ste se upoznali u Crnoj Gori i da ste počeli da živite zajedno. Šta imate da kažete na tu temu?

- Jesmo se upoznali u Crnoj Gori, mi se zapravo poznajemo već deset godina, ali zaista ne želim o tome da pričam. Za sada.

A kako vidite sebe u budućnosti? Planirate li brak, porodicu?

S devojkom Aleksandrom prvi put se pojavio na koncertu Sergeja Ćetkovića

- Naravno, bio bih presrećan da imam porodicu. To je ono što sam ceo život gledao od mojih roditelja. I voleo bih da budem otac. Dovoljno dobar kao što je moj bio meni, da mogu da kažem da sam roditeljski zadatak ispunio na zavidnom nivou.

Maja Gašić

Autor