Zajednička briga o deci: Novi detalji razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita

Autor:

02.04.2018 17:03

Foto:

Foto:



Glumački par Anđelina Džoli(42) i Bred Pit (54) razvod su najavili još krajem 2016., a nakon dugotrajne sudske bitke, navodno su postigli dogovor oko starateljstva nad šestoro zajedničke dece - Medoksom (16), Paksom (14), Zaharom (13), Šajlo (11) i blizancima Vivijen i Noksom (9). Pit će ipak moći podjednako kao i Anđelina da provodi vreme sa decom.

Bred Pit, prvi intervju nakon razvoda: Ako nekoga voliš, pusti ga da ode

- Bred i Anđelina sporazumno su dogovorili i druge uslove razvoda. Sve će se finalizovati kroz nekoliko nedelja. To je veliki zaokret, s obzirom da je glumica bila poprilično oštra u pravnoj borbi i nije htela da Bred učestvuje oko vaspitanja dece - rekao je izvor blizak paru za The Sun.

Dodao je kako su oboje zaključili da je zbog dece veoma važno da imaju 'pristojan' odnos.

-Ključna stvar je da se slažu s podelom starateljstva. Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istini - rekao je izvor blizak nekadašnjoj 'Branđelini'. Bred više od godinu dana ide na terapije svake nedelje kako bi se, kako kaže, oporavio od mučnog razvoda.

Bred Pit pati za porodicom: Deca su život, ona su sve na svetu

- Ide na seminare gde uči kako da bude bolji otac. Kad je s decom, Pit ne izlazi iz kuće jer voli da sve ostane u krugu porodice. To je njegovo utočište. Voleo bi da može s njima da provodi mnogo više vremena - kaže izvor.

Oskarovac je priznao i kako je pijančenje postalo njegov glavni problem posle razvoda.

- Ne sećam se dana, otkad sam izašao s fakulteta, a da nisam pio alkohol ili zapalio džoint. Kada sam stvorio porodicu s Anđelinom, odrekao sam se svih poroka osim pića - rekao je Bred.

Šta zapravo stoji iza Anđelininih dirljivih reči o Bredu Pitu

Navodno su me te navike i loš odnos s decom presudile da se okonča brak sa Džolijevom. Holivudski glumac se zbog svega odlučio da, kako tvrdi, provede godinu dana u celibatu. S obzirom da je većinu života proveo u vezama, sada se zaželeo da živi solo.

Iskreni poljubac ili fotomontaža? Fotka Dženifer Aniston i Breda Pita o kojoj svet priča (foto)

Nedavni razvod njegove prve supruge Dženifer Aniston (49) od glumca Džastina Terua (46) pokrenuo je nagađanja o ponovnom zbližavanju bivših supružnika koji su opet slobodni. Portparol glumice Aniston je tvrdnje da je Bred bio njeno 'rame za plakanje', odmah negirao.