Marija i Milan Popović: Bajka traje deset godina

Autor:

18.04.2018 11:00

Foto:

Foto:



Iako još nema do detalja razrađen scenario obeležavanja decenije bračnog života, voditeljski par RTS-a uveren je u dve stvari: proslava će proteći jednako uzbudljivo kao njihovo venčanje i da će proširiti porodicu i kćerki Sofiji podariti seku ili batu

Poznata TV lica, bračni par Popović, Marija (33), urednica i voditeljka emisije RTS Ordinacija, i Milan (38), voditelj serijala “60 najlepših narodnih pesama”, ove godine proslavljaju deset godina braka, u kome su dobili kćerku Sofiju (9). Njihove životne puteve spojila je upravo ljubav prema poslu kojim se bave. Još nisu odlučili kako će obeležiti bračni jubilej, ali rado se sećaju početka svoje ljubavne priče.

Milan: Držao sam obuku za mlade novinare 2006. na RTS-u kada me je sekretarica zamolila da objasnim nešto kćerki njene prijateljice koja želi da se bavi žurnalizmom. Više puta me je podsećala na to, a onda mi je dala biografiju devojke o kojoj je pričala i, najvažnije, pokazala mi njenu sliku. Odmah sam joj rekao: “Neka dođe sutra.” Sutradan se tako pojavila Marija. Popili smo kafu i popričali. Odmah potom saopštio sam svojim drugovima da sam upoznao buduću suprugu.

Marija: Pomagao mi je oko onoga što me je zanimalo iz žurnalistike, ali mi je i pošteno odmah stavio do znanja da mu se sviđam. Naš odnos je isprva zaista bio samo profesionalan. Počeli smo da se zabavljamo osam meseci kasnije.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 16. aprila!

Maja Gašić

Autor