Aki Rahimovski: Sve pod kontrolom

Autor:

18.04.2018 17:21

Foto:

Foto:



Pevač Parnog valjka oporavlja se nakon moždanog udara, zbog kojeg su otkazani nastupi jednog od najdugovečnijih rok bendova u regionu, a njegovi najbliži uvereni su da bi se već za mesec dana mogao vratiti na scenu

Aki sa suprugom Ingrid

Pevač Parnog valjka Aki Rahimovski (62) kod kuće se, u krugu porodice, dobro oporavlja od lakšeg moždanog udara, a jedna od najdugovečnijih rok grupa u regionu otkazala je sve koncerte jer, kako su poručili fanovima, Akijevo zdravlje sada je na prvom mestu.

- Posle Uskrsa, na redovnoj probi benda, videli smo da s Akijem nešto nije u redu - opisuje Dino Bahtijarević, dugogodišnji menadžer Parnog valjka. - Odmah smo taksijem otišli u bolnicu i magnetna rezonanca je pokazala da je imao, srećom lakši, moždani udar. Sad ga pazimo, čuvamo, idemo s njim na preglede i svake sekunde smo mu na raspolaganju.

Do daljnjeg će Aki Rahimovski morati strogo da miruje, a lekari su mu, između ostalog, prepisali i promenu ishrane, što će tom velikom gurmanu i majstoru za spravljanje mesa na roštilju sigurno biti najteži deo terapije.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 16. aprila!