Momčilo Otašević: Neka bude prvo pa muško

Autor:

23.04.2018 11:06

Foto:

Foto:



U prvom i verovatno jedinom razgovoru na temu veze s hrvatskom kolegenicom Jelenom Perčin, s kojom uskoro očekuje rođenje deteta, mladi glumac otkriva da je veoma uzbuđen i da bi, kao i svi njegovi sunarodnici, voleo da dobije sina

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) je najsrećniji čovek na svetu otkako je saznao da njegova devojka, hrvatska dramska umetnica Jelena Perčin, čeka bebu. U prvom intervjuu o tome kaže da ga vest da će uskoro postati otac nije našla nespremnog. Otkriva i da se sa lepom, devet godina starijom Jelenom upoznao pre pola decenije na setu “Zore dubrovačke”, a da su zajedno dve i po godine. Ljubav se rodila kad su se ponovo našli pred kamerama u seriji “Kud puklo da puklo”, gde ona igra zavodnicu Mirandu Žeravicu koja osvaja oženjenenog Damira, kog tumači Momčilo. Glumica je već bila u braku i sa ugostiteljem Kristijanom Babićem ima devetogodišnju kćerku Lotu.

Da li ste pomislili samo da bude prvo pa muško?

- Naravno, kako će biti drugačije? Ne mogu ja pobeći ni od sebe, ni od korena. Ali najvažnije mi je da dete bude živo i zdravo.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 23. aprila!