Divna Ljubojević: Venčanje je zakazano

Autor:

30.04.2018 11:30

Foto:

Foto:



Posle sedam godina zabavljanja pevačica i biznismen Aleksandar Zeremski, poznat po vezama s Jovanom Joksimović i Aleksandrom Radović, sklopiće crkveni brak u manastiru Vavedenje na Senjaku

Naša najpoznatija interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević (48) i bivši verenik Jovane Joksimović i nekadašnji direktor BK televizije Aleksandar Zeremski (50) zakazali su venčanje u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice. Tog 13. maja, u prisustvu kumova, članova porodice i najdražih prijatelja, zakleće se na večnu ljubav. Posle crkvenog sklapanja braka mladenci organizuju svečani ručak u jednom poznatom restoranu nedaleko od manastira u kome je Divna sa deset godina počela da uči pevanje, i koji od tada za nju predstavlja drugi dom.

- Hvala vam na čestitkama, ali nas dvoje nismo ljudi koji bi pričali o tako intimnim stvarima. To je, ipak, nešto što želimo da sačuvamo samo za nas. Nadam se da ćete nas razumeti - rekla nam je Divna kada smo joj predložili da uradimo intervju povodom lepog događaja koji je pred njom.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 30. aprila!

Maja Gašić

Autor