Maša Vujanović: Godine bola su iza mene

Autor:

07.05.2018 20:45

Foto:

Foto:



Kćerka najpoznatijeg srpskog astrologa Milje Vujanović, lepotice kojoj su se žene divile a muškarci je priželjkivali, u prvoj ispovesti za medije govori o tragičnoj sudbini svoje majke koju je partner upucao s leđa nakon čega je završila u invalidskim kolicima i ubrzo preminula

Maša Vujanović, kćerka čuvene lepotice kojoj se smešila ozbiljna filmska karijera i svakako najpoznatije astrološkinje na teritoriji nekadašnje Jugoslavije Milje Vujanović, za svoje 44 godine uspela je da rodi troje dece, dve devojčice i dečaka, da promeni nekoliko profesija i da u prethodnih godinu dana smrša 49 kilograma. Odrasla je na Novom Beogradu, živela je sa mamom Miljom i bakom Desankom, a posle dvanaest i po godina dobila je polubrata Leona. Maša sada prvi put govori o životu sa slavnom majkom, i o njenom tragičnom kraju.

Posebno poglavlje u porodici Vujanović otvorilo se kada je u život zanosne Milje ušao Obrad Zejak, pukovnik u penziji.

- Upoznali su se u Astro centru, došao je na analizu horoskopa, mada kruže priče da je on njoj bio poslat od strane službe državne bezbednosti. Ona je, to sam čula mnogo kasnije, svojim prijateljima tada rekla: “Ovaj je došao da me ubije”. Takav je osećaj imala. Otkad se on pojavio, sve je ukazivalo da će doći do neke tragedije. 

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. maja!

Maja Gašić

Autor