Lepa Brena: Kontrolišem svoje poroke

Autor:

08.05.2018 10:49

Foto:

Foto:



Lepu Brenu (57), koja se nedavno vratila sa uspešne turneje u Americi i Kanadi, kod kuće su sačekale pripreme za svadbu decenije, kako su već proglasili skorašnje venčanje Filipa Živojinovića sa Aleksandrom Prijović, ali i priče da njen suprug Slobodan-Boba Živojinović ima problema sa srcem zbog viška kilograma.

Uz komentar da je takva govorkanja prošla pre “sto godina”, pevačica u intervjuu "Gloriji" potvrđuje da poslovni ljudi usled komplikovanih životnih situacija posežu za hranom, alkoholom i cigaretama, koje smatra porocima. Ističe da to niko nikome ne može da zabrani, kao i da nije jednostavno nekome sugerisati kako će da smrša i promeni način ishrane. Pošto nikad nije volela da joj se roditelji ili bilo ko drugi previše mešaju u privatni život, to je model koji i ona primenjuje kad je reč o njenim sinovima Stefanu i Viktoru, kao i Filipu i budućoj snahi Aleksandri. Živi za trenutak kad će oni pronaći svoj put i nada se da će što duže biti uz njih da im pomogne u kovanju planova, naravno ukoliko pomoć zatraže.

Kako vi uvek imate savršenu liniju, vežbate li svakodnevno i jeste li stalno na dijetama?

- Mislim da sam na dijeti od svoje 21. godine, kad sam skinula 20 kilograma. Posle toga prva trudnoća - kilogrami, druga trudnoća - opet kilogrami, i prosto sam navikla da živim u jednom ritmu, kontrolišem se kad je reč o hrani i piću i ostalim porocima.

Ostatak intervjua sa Lepom Brenom pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 7. maja!