Velika zaštitnica malenog Luja: Princeza Šarlot se ne odvaja od mlađeg brata

Autor:

09.05.2018 17:40

Foto:

Foto:Kad je reč o deci iz kraljevskih porodica, neprikosnovena miljenica ne samo britanske već i svetske javnosti je ćerka vojvode i vojvotkinje od Kembridža, princeza Šarlot.

Kejt Midlton ovekovečila najlepši trenutak svojih naslednika: Prve fotke princa Luja u naručju sestrice Šarlot (foto)

Šarlot, koja je pre nedelju dana napunila tri godine, po mnogima likom podseća na prabaku kraljicu Elizabetu, a kažu i da poseduje njen živahan karakter.  Dok je najstarije dete Vilijama i Kejt, princ Džordž, prilično miran dečak, princeza je prava mala vragolanka, što je nedavno i dokazala kada je samouvereno mahala masi okupljenoj ispred bolnice u kojoj se porodila njena mama.


O tome kako već sada teško s njom izaći na kraj, otkrio je tata Vilijam jednom prilikom.

– Šarlot već sada postavlja svoja pravila, bojim se da će biti problematična kad malo odraste. 

Krajem aprila Kejt je rodila treće dete, sina Luja, ali protivno očekivanjima Šarlot i Džordž nisu osetili ljubomoru zbopg dolaska novog člana porodice i činjenice da je sva pažnja usmerena na njega.

Kako prenosi izvor iz Kensingtonske palate, Šarlot se ne odvaja od malenog Luja.

Princeza Šarlot danas puni tri godine: Po čemu se ovaj rođendan razlikuje od prethodnih?

- Ona je oduševljena što je dobila brata s kojim će moći da se igra. Veoma ozbiljno je shvatila svojz dužnost "Velike sestre". Ne odvaja se od Luja po ceo dan - rekao je izvor i dodao da koliko je Džordž zaštitnički nastrojen prema njoj, tako se i ona postavila prema mlađem bratu.

Maja Gašić

Autor