Kruna sedmogodišnje ljubavi: Udala se Divna Ljubojević (foto)

Autor:

13.05.2018 19:22

Foto:

Foto:



Posle sedam godina zabavljanja pevačica i biznismen Aleksandar Zeremski, poznat po vezama s Jovanom Joksimović i Aleksandrom Radović, sklopili su crkveni brak u manastiru Vavedenje na Senjaku

Naša najpoznatija interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević (48) i bivši verenik Jovane Joksimović i nekadašnji direktor BK televizije Aleksandar Zeremski (50)  venčali su se danas u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice. Par se u prisustvu kumova, članova porodice i najdražih prijatelja, među kojima su proslavljeni fudbaler Dušan Savić i njegova supruga Marina Rajević Savić, novinar Velja Pavlović, Srđan Šaper, Lena Kovačević...  zakleo na večnu ljubav.

Posle crkvenog sklapanja braka mladenci su organizovali svečani ručak u jednom poznatom restoranu nedaleko od manastira u kome je Divna sa deset godina počela da uči pevanje, i koji od tada za nju predstavlja drugi dom.

- Hvala vam na čestitkama, ali nas dvoje nismo ljudi koji bi pričali o tako intimnim stvarima. To je, ipak, nešto što želimo da sačuvamo samo za nas. Nadam se da ćete nas razumeti - rekla nam je Divna kada smo joj predložili da uradimo intervju povodom lepog događaja.

Dama koja svojim moćnim glasom pomera granice i jedan od najpoželjnijih beogradskih neženja upoznali su se sredinom 2011. godine preko zajedničkih prijatelja. Godinama pre tog, kako se kasnije ispostavilo sudbonosnog susreta družila su se njihova deca. Divnin sin iz prvog braka Konstantin Stanković i Aleksandrova kćerka Manja Zeremski, takođe iz njegovog prvog braka, pevali su u horu “Melodi” koji izvodi duhovnu muziku, čiji je osnivač i umetnički rukovodilac upravo Divna. Bilo je to vreme kada je iza Aleksandra ostala turbulentna, vanbračna veza sa pevačicom Aleksandrom Radović, sa kojom je juna 2010. dobio kćerku. Njih dvoje su počeli da se zabavljaju početkom 2009, a zašto su se rastali, samo mesec dana posle rođenja deteta, do danas je obavijeno velom tajne. Pre Aleksandre Zeremski je bio u ljubavi sa voditeljkom Jovanom Joksimović, tada Janković, sa kojom je bio i veren, ali do braka nikad nije došlo jer se ona u međuvremenu zaljubila u pevača Željka Joksimovića, za kog se nešto kasnije i udala.

PROPEVAO OD LJUBAVI

Prema rečima Divninih bliskih prijateljica, ona i Aleksandar su idealan par. Ne samo da dele iste duhovne, estetske i životne vrednosti već oboje uživaju u prirodi. Zato svaki slobodan trenutak provode ili u njegovoj vikendici u Slankamenu na tromeđi Srema, Bačke i Banata, na mestu gde se Tisa uliva u Dunav, ili u Arilju, na reci Veliki Rzav. Na njenoj obali Divna je provodila najlepše trenutke u detinjstvu, a i Aleksandar se na prvi pogled zaljubio u lepote ove najčistije srpske reke. Vrlo često dok on u dvorištu u Slankamenu peče rakiju, ona zapeva, a komšije kažu da ih je milina slušati. A pošto je Divna, koja je sa 19 godina bila najmlađi dirigent najstarijeg beogradskog hora, Beogradskog pevačkog društva, slavu stekla i van granica naše zemlje, pre svega zbog svoje nesvakidašnje boje glasa, ne čudi što je uz nju propevao i njen budući suprug. I ne samo da njih dvoje zajedno sa horom “Melodi” nastupaju u Srbiji i u inostranstvu već često u duetu razgale zajedničke prijatelje u nekom od beogradskih restorana.