Ema Stoun i Džastin Teru: Ljubavnici na razuzdanoj žurki

Autor:

28.05.2018 13:00

Foto:

Foto:



Oskarovka je sa bivšim suprugom Dženifer Aniston prvi put viđena na Pariskoj nedelji mode početkom marta, a nedavno su proveli noć u njujorškom klubu i potvrdili priče da su u vezi

Mada su se vešto kamuflirali, i odvojeno došli na Met gala veče u Njujorku, nikako nisu mogli da sakriju zajednički odlazak. Oskarovka Ema Stoun (29) i njen 17 godina stariji kolega Džastin Teru brzo su uleteli u kola koja su ih odvela na Rijanin afterparti. Ipak, neki paparaci uspeli su da ih snime zajedno, što je poslužilo kao dokaz da su baš njih dvoje najnoviji holivudski par.

Kakva je atmosfera bila na Rijaninoj žurki može se samo pretpostaviti na osnovu fotografije koju je na društvene mreže postavio sam Džastin Teru. Naravno, na slici nema njega i Eme, ali očevici tvrde da su cele noći bili zajedno i pili šampanjac “Armand de Brignac”. Žurka je organizovana u njujorškom klubu “Up&Down”.

Par je prvi put viđen početkom marta na Pariskoj nedelji mode. Bili su gosti na reviji brenda Louis Vuitton, u društvu glumice Mišel Vilijams. Tada niko nije posumnjao da se radi o ljubavi, jer su Ema i Džastin tih nedelja snimali seriju “Manijaci” za mrežu Netflix.

Za sledeći sastanak su se oboje dobro pripremili i opremili. Bilo je to krajem aprila u Njujorku, kad su na Menhetnu otišli u suši bar “Blue Ribbon”. Oboje su na glavama imali bejzbol kape natučene do očiju, Džastin je bio u majici i farmerkama a Ema u crnoj tunici i pantalonama kaki boje. Ipak, neki prolaznici su ih prepoznali i snimili.

Teruov dolazak na Met galu prvog vikenda u maju bio je iznenađenje za mnoge. Bilo je to njegovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu posle Svetog Valentina (14. februara), dana kad je objavljeno da se on i Dženifer Aniston razvode. Posle toga dovođen je u vezu sa kanadskom umetnicom Petrom Kolins, kao što se sve do pre nekoliko dana verovalo da je Ema Stoun u vezi sa piscem i rediteljem Dejvom Makarijem.

PROKLETSTVO OSKARA

Decenijama postoji neko nepisano pravilo da glumice koje dobiju Oskara za glavnu ulogu ubrzo potom dožive ljubavni brodolom (Sandra Bulok, Ris Viderspun, Hilari Svonk, Šarliz Teron, Hale Beri, Džulija Roberts, Gvinet Paltrou, Helen Hant, Džina Dejvis, Kejt Vinslet, Kim Bejsinger...). Ema Stoun se potrudila da joj se to ne dogodi, pa je 2015. raskinula veridbu sa glumcem Endruom Garfildom, kog je 2011. upoznala na snimanju jednog od filmova o Spajdermenu. Nikad nisu izneli razloge raskida, ali je Garfild dao da se naslute kad je u jednom intervjuu rekao da je heteroseksualac, ali i da ne bi imao ništa protiv veze sa muškarcem.

Godinu dana posle ljubavnog kraha Ema je osvojila Oskara za ulogu u mjuziklu “La La Land”. Među prvima joj je čestitala njena dobra prijateljica Dženifer Aniston, s kojom se dugo grlila i ljubila kad su se srele na crvenom tepihu prilikom dodele Oskara 2015. Naravno, Dženifer je došla sa tadašnjim suprugom - Džastinom Teruom.

Kao što je “preživela” Oskara a da joj zlatna statuica nije uništila ljubavni život, tako je Stounova lako podnela i ranije raskide veza sa muzičarem Tedijem Gajgerom (tad je tek postala punoletna) i glumcem Kiranom Kalkinom (zajedno sa starijim bratom Makolijem igrao u “Sam u kući”).

Za razliku od nje, Džastin Teru je prosto uništavao žene s kojima je bio. Kao što je to učinio sa Dženifer Aniston koja potpuno sluđena tetura ulicama Los Anđelesa sa ogromnim naočarima za sunce, tako je pre nje ostavio dizajnerku Hajdi Bivens. Njih dvoje su se zabavljali punih 14 godina. Hajdi je trebalo dosta vremena da se pribere od šoka, a kad je došla sebi, Džastin je već uveliko bio oženjen Dženifer Aniston. I tada se desila neočekivana situacija: Hajdi je pozvala Dženifer i potanko joj objasnila sve u vezi sa Džastinom. Da voli slobodu više nego vezivanje, da mrzi Holivud, da je nestalan duh i da će je kad-tad ostaviti. Tako je i bilo.

Maja Gašić

Autor