Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Naš brak je kao i svaki drugi, takvi su nam i problemi

Autor:

02.06.2018 19:59

Foto:

Foto:



Pošto je proslavio desetogodišnjicu braka u Beogradu, glumački par je otputovao u Pariz kako bi nekoliko dana uživao u nežnim emocijama, a zatim se vraća kući poslovnim i roditeljskim obavezama

Ubrzo pošto su na romantičan način obeležili desetogodišnjicu braka 12. maja, glumci Sloboda Mićalović (36) i Vojin Ćetković (46) otputovali su u Pariz kako bi i tamo proslavili značajan jubilej. Iako su oboje veoma uspešni u poslu kojim se bave, i samim tim stalno izloženi znatiželji javnosti koja pedantno prati svaki njihov korak, nikada sebi nisu dozvolili luksuz da budu neljubazni, oholi, gordi. Naprotiv, uvek su ljupki i nasmejani, diskretni i šarmantni, čime na najlepši način upućuju poruku mlađim generacijama da se status glumačkih zvezda isključivo stiče radom. Uvereni kako su isti kao drugi parovi, Vojin i Sloboda veoma dobro znaju da se nose sa svakodnevnim problemima.

Sloboda Mićalović: Misterija u Parizu (foto)

- Naš brak je kao i svaki drugi brak. Što više zajedničkih tema imamo, veće su šanse da opstanemo. Trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski - rekao je Vojin Ćetković u intervjuu za Gloriju. - Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom. Ne mislim da imamo neke manje ili veće probleme od ostalih ljudi.

PODRŠKA JE NAJVAŽNIJA

Shvatajući da je dom mesto u kome se crpi snaga za sve životne izazove i gde se saniraju rane dobijene na poslovnom frontu, Sloboda i Vojin jedno drugome pružaju bezrezervnu podršku.

Sloboda Mićalović: Kad sva ljubav sveta stane u jednu sliku (foto)

- Ono što je teško glumačkim parovima, u to sam sigurna, jeste kada jedan od partnera nema angažman. Ne mora to da bude konstantnan rad, ali glumac treba da ima uloge i da je ostvaren, siguran u tome što radi i zadovoljan time. U suprotnom, nisam sigurna kako zajednica može da opstane. Mi imamo sreću da oboje radimo. Uvek ispratim Vojinove premijere, kao i on moje. Desilo se da su nam se premijere poklopile, njegovog filma “Santa Maria della Salute” u Beogradu i mog “Na mlečnom putu” u Moskvi, i novinari su se pitali gde sam i zašto ga ne podržavam. Vojin je zaista moja najveća podrška, kritičar, čovek koji se prvi obraduje mojim uspesima - izjavila je Sloboda.

SLUČAJNI PARTNERI

Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”. Tada je Sloboda bila studentkinja u kojoj je reditelj Zdravko Šotra video veliki potencijal i dodelio joj ulogu Vaske, a Vojin već afirmisani glumac kome je popularnost donela serija “Porodično blago”. Možda su simpatije među njima kliknule na setu, ali se ljubav desila malo kasnije. I otkad su zajedno, a tome ima već 16 godina, karijere rođene Leskovčanke i Kruševljanina idu samo uzlaznom putanjom, pokazujući da je moguće biti jednako uspešan i u privatnom životu i u poslu.

Vojin Ćetković o seriji “Nemanjići – Rađanje kraljevine”: Ako smo nečim bogati, onda je to istorija

- Navikli smo da profesionalno sarađujemo. Pre svega, mnogo smo zajedno radili u pozorištu - rekla je Sloboda. - Trudimo se da ne mešamo emocije, na sceni ili na setu smo samo glumački a ne životni partneri. U tom smislu, kad imate nekog normalnog pored sebe ko vam je i partner na poslu, sve ide lakše. Volim da radim s Vojinom jer svaki put naučim nešto novo. S dobrim glumcem je super sarađivati.

Vojin Ćetković: Trudim se da budem najbolji suprug i otac

Zanimljivo je da se par, koji ima bliznakinje Milu i Veru (8), nedavno venčao i pred kamerama, ali ne prvi put. Glumci su prvo razmenili zavete u Šotrinoj seriji “Ranjeni orao”, u kojoj je Sloboda tumačila ulogu Anđelke Bojanić i njome stekla veliku popularnost, a drugi put smo njihovo venčanje gledali u seriji “Nemanjići - rađanje kraljevine”. Tu je Vojin igrao Stefana Prvovenčanog a ona njegovu poslednju ženu, mletačku princezu Anu Dandolo. I to su retki momenti u kojima možemo makar da zamislimo kako izgleda život iza kamera ovog para, koji vezu svih ovih godina uspešno krije od očiju javnosti.