"Sve što sam ikada želeo je njegova ljubav": Tom Džons je milioner, a njegov sin prosi na ulici (foto/video)

Autor:

03.06.2018 19:20

Foto:

Foto:



Od kada se pojavio na muzičkoj sceni davnih 60-ih godina prošlog veka, ser Tom Džons je bio miljenik dama. Sama muzička legenda je otvoreno priznala da nije uvek bio veran supruzi Lindi koja je preminula pre dve godine, ali da joj se uvek vraćao.

Tom Džons: Spavao je sa hiljadama žena, ali je voleo samo jednu

– Pored pevanja i pića, najviše uživam u seksu, a toga je bilo napretek – izjavio je jednom Džons, priznajući da je na vrhuncu slave spavao s više od 250 žena godišnje.

Plod jednog od njegovih ljubavnih izleta je danas 29-godišnji Džonatan Berkeri, sin koga Tom nikada nije želeo. Nakon trodnevne afere sa muzičkom legendom, nekadanja manekenka Ketrin Berkeri je rodila Džonatana, ali pevač nije hteo da ga prizna i plaća alimentaciju sve dok ga sud nije na to prisilio. Nikada nije kontaktirao sa sinom, i tako je ostalo do dana današnjeg.

Iako je imovina njegovog oca procenjena na preko 150 miliona funti, Berkeri živi u prihvatilištu za beskućnike u Hobokenu u Nju Džerziju, a za hranu zarađuje kao ulični pevač. Ironično, najčešće peva očeve hitove poput "Dilajle" i "It's Not Unusual".

Konan mlađi: Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera neverovatno liči na oca (foto)

Od oca je nasledio muzički talenat i raskošni bariton, tako da prolaznici neretko staju da mu udele koji dolar.

@dancallister је поделио/ла објаву дана 16. Јан 2018. у 4:21 PST

Uprkos njegovim pokušajima da uspostavi kontakt sa ser Tomom, Džonatan nikada nije upoznao oca. Kako je jednom otkrio za medije, muzička legenda ne želi da ima nikakve veze s njim.

- Nikada nisam dobio razglednicu, čestitku, poziv... Odrastao sam okružen očevim fotografijama. Ali moji pozivi i imejlovi su ostali neuzvraćeni. On ne želi ništa da ima sa mnom - ispričao je jenom prilikom Berkeri.

Zasenio oca: kako izgleda sin Denzela Vošingtona (foto)

Tom je tek pre deset godina progovorio o svom tajnom i nezakonitom sinu. I to nije bilo nimalo prijatno.

- To nije bilo nešto što sam planirao. Prevaren sam. Naseo sam na zavođenje - kratko je rekao ser Džons.

Svirajući na ulici, bilo da je sunce, kiša ili sneg, ovaj mladić dnevno zaradi tek doliko da preživi dan.

- Ne želim ništa od mog oca. Samo da prizna da postojim - rekao je medijima.

- Odrastanje bez oca je bilo teško. Sve što sam ikada želeo je njegova ljubav. Ljudi misle da izgledam i zvučim kao mlađa verzija mog oca - ispričao je Džonatan koji u njegovu čast nastupa pod umetničkim imenom Džon Džons.

Maja Gašić

Autor