Srbija ili niko: Kako je supruga ubedila Aleksandra Prijovića da igra za reprezentaciju

Autor:

12.06.2018 14:36

Foto:

Foto:



Otkada je pre dve godine sa suprugom Marinom (30) dobio kćerku Elijanu sve je krenulo nabolje fudbaleru reprezentacije Srbije i solunskog PAOK-a Aleksandru Prijoviću (28).

Aleksandar i Marina Prijović: Slatkom ucenom do srećnog braka

Pre 15 meseci prešao je iz Legije iz Vašave u solunski PAOK, gde je, zahvaljujući fanatizmu i golovima, ubrzo postao zvezda tima. U istom periodu je debitovao za reprezentaciju Srbije, koju je golom protiv Gruzije odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Prijović, Matić, Tošić i ostatak ekipe Mladena Krstajića vredno treniraju u Svetlogorsku, a prvu utakmicu odigraće u nedelju i to protiv reprezentacije Kostarike. Ono što malo ko zna o ovom talentovanom mladiću jeste da je Aleksandar zamalo zaigrao za reprezentaciju Crne Gore.

Nemanja Matić: “Vrela” podrška supruge Aleksandre pred SP u Rusiji (foto)

- Pozvali su me Crnogorci nudeći njihov dres. Na trenutak sam se dvoumio. Srbija me nije zvala iako sam Srbin sto odsto. Mislio sam da neću dobiti poziv od moje države, za čije mlađe selekcije sam nastupao. Onda mi je Marina rekla da to ne dolazi u obzir i da bi trebalo da igram samo za Srbiju. “Srbija ili niko”, bila je odlučna. Iste reči sam čuo od oca, koji je rođen u Priboju. Zahvalio sam se Crnogorcima. Nije bilo srećnijeg čoveka od mene sredinom prošle godine kad sam debitovao za Srbiju na utakmici protiv Velsa.

Maja Gašić

Autor