Sofija Milošević: Zvezda iz drugog pokušaja

Autor:

13.06.2018 10:55

Foto:

Foto:



Iako je pre dve godine doživela neuspeh na kastingu popularne serije, dugonoga manekenka nije izgubila nadu i motiv da će se ostvariti kao glumica, što joj je, uz časove koje je uzimala u Americi, pomoglo da ovog proleća dobije ulogu u ‘Ubicama mog oca’

Jednu od naših najuspešnijih manekenki u svetu, plavokosu lepoticu Sofiju Milošević (28) uskoro ćemo gledati u seriji “Ubice mog oca”. Debitovaće ulogom Danke, devojke jednog kriminalca, a koliko je srećna što joj se ispunio davnašnji i, kako kaže, najluđi san ilustruje činjenica da o honoraru nije uopšte pričala, kao i da je odložila dva značajna posla u Italiji i Americi zarad učešća u velikom televizijskom projektu čija treća sezona se očekuje s nestrpljenjem. Nada se da će imati i neki slobodan dan da ode u Moskvu na Svetsko prvenstvo u fudbalu kako bi dečka, srpskog reprezentativca Adema Ljajića bodrila sa tribina.

- Pre dve godine iz produkcijske kuće koja snima “Ubice mog oca” pozvali su me na kasting, verovatno zato što sam im jednom prilikom pričala da sam išla na časove glume u Americi. Prihvatila sam, poslali su mi scenario i ja sam svog prijatelja glumca pitala šta da radim. Posavetovao me je da se dobro pripremim, ali ubeđena kako nema šanse da prođem u uži krug, došla sam potpuno nespremna. Ni tekst nisam naučila kako treba.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. juna!