Aleksandra Janković: Kratki izlet u modu

Autor:

14.06.2018 10:34

Foto:

Foto:



Pošto je u pozorištu osetio magnetizam njene harizme, kreator Boško Jakovljević pozvao je beogradsku glumicu da učestvuje u njegovoj kampanji za performans ‘Hypehunters’, a rezultat njihove saradnje je spot koji sve ostavlja bez daha

Aleksandra Janković, glumica sa izbrušenim stavom, obeležila je pozorišnu sezonu na izmaku sa dve značajne uloge, u predstavama “Sudnji dan” (JDP) i “Režim ljubavi” (Atelje 212). A onda je odlučila da malo ustalasa i modnu scenu. Pojavila se u spotu za reviju, bolje reći modni performans “Hypehunters” koji je organizovao Boško Jakovljević. Njegova ideja bila je da se te večeri u beogradskoj “Promenadi” oda počast lovcima na dobar ukus. Svirala je grupa Gift, na repertoaru su bili Dejvid Bouvi i Cure, za muzičku nadgradnju bili su zadužen di-džejovi Pepe i Nadežda Dimitrijević, a potom se zavrteo spot u kome Aleksandra sa dva mlada manekena i jednom devojkom okreće publici mozak.

- Retko prihvatam ovakve stvari jer mi je to malo dosadnjikavo. Ali Boška ne odbijam nikada jer na kraju dana budem zadovoljna, u svakom smislu. Famozno je raditi s njim, kad je on u pitanju ništa mi nije teško, pošto je inspirativan i podsticajan, tačan. Osmisli sve u sekundi, do perfekcije.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. juna!