Jelena Janković: Približava se trenutak da postanem mama

Autor:

02.07.2018 11:24

Foto:

Foto:Nekad najbolja teniserka sveta uživa u ljubavi sa inženjerom koji je podržava u svemu i sa kojim može da zamisli brak i porodicu, pošto je i dalje na rehabilitaciji ne zna kad će ponovo na teren i jedino se plaši da karijeru ne okonča zbog povrede

Jelena Janković (33), koja je u karijeri dugoj osamnaest godina ostvarila san svakog tenisera - bila najbolja igračica sveta (2008) i osvojila 16 turnira, još ne razmišlja o povlačenju iz belog sporta, iako ne igra od prošlog septembra. Trenutno uživa u vezi sa svojim dečkom, inženjerom koji je podržava u svemu, i prvi put veruje da se bliži vreme kada će postati supruga i majka. Za naš magazin otkriva šta je još, osim divne ljubavne veze, ovih dana čini srećnom, kao i da je njen najveći strah da ne okonča karijeru zbog povrede.

Iza vas je operacija oka. Kako se sada osećate?

- Operacija je prošla u najboljem redu. Bila sam veoma uplašena jer je u pitanju oko, međutim, doktor koji me je operisao ulivao mi je veliko poverenje tako da sam se na kraju opustila. Išla sam na kontrolu i sad mogu da se vratim svojim dnevnim aktivnostima.

Ostatak intervjua sa Jelenom Janković pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. jula!