Jelisaveta Orašanin: Vreme je za bebu

Autor:

03.07.2018 10:35

Foto:

Foto:



Glumica i njen suprug Miloš Teodosić, kapiten naše košarkaške reprezentacije, presrećni su što će početkom iduće godine postati roditelji, i mada trenutno ne razmišljaju o polu deteta, buduća mama nam je otkrila da priželjkuje sina kako bi mogla s njim da ide na ekstremne sportove

Glumica Jelisaveta Orašanin (29), koja je pre mesec dana saznala da je u drugom stanju, želela bi da rodi dečaka jer bi ga, kako nam je rekla, vodila na vožnju paraglajdingom i sve one ekstremne sportove gde “radi” adrenalin. Vest da će početkom iduće godine postati mama prvo je saopštila suprugu, košarkašu Los Anđeles klipersa Milošu Teodosiću (31), potom su sreću oboje podelili sa roditeljima i ostalim bliskim osobama iz svog okruženja. Naravno, prinovi se svi raduju, posebno Jelisavetina starija sestra Milica Dašić koja je prošlog avgusta rodila Pavla i tim plavookim anđelom glumicu učinila najsrećnijom tetkom na svetu.

Koliko joj je bilo važno da se ostvari u ulozi majke, otkrivaju Jelisavetini prijatelji, koji kažu da je, iako se uvek zdravo hranila, poslednjih nekoliko meseci bila na posebnom režimu ishrane. Posle konsultacija kod ginekologa glumica poznata po nemirnom duhu odlučila je da malo uspori, pa je prethodnih meseci izbegavala aktivnosti koje su mogle da iskomplikuju njenu nameru da ostane u drugom stanju. A kad je saznala da joj se želja ispunila, preduzela je sve mere da ničim ne ugrozi ranu trudnoću. Upravo iz tog razloga je na svadbi Aleksandre i Filipa Živojinovića, kojima je njen suprug venčani kum, pila samo sokove.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 2. jula!