Branislav Tomašević: Kako sam prošao vojni dril da bih snimio spot

Autor:

03.07.2018 19:26

Foto:

Foto:



U želji da radi na usavršavanju svojih talenata glumac je uzimao časove kod kompozitorke Aleksandre Kovač, a rezultat njihove saradnje je pesma ‘Ovo nije kraj’ za koju dobija mnoštvo komplimenata

Branislav Tomašević o ulozi kriminalca u “Ubicama mog oca”: Imam neke njegove karakteristike

Glumac Branislav Tomašević (41) oduvek je voleo da peva, ali je taj svoj talenat donedavno zanemarivao. Na nagovor supruge Jelene pre nekoliko meseci otišao je na časove pevanja kod kompozitorke Aleksandre Kovač, a posle tri meseca “rezultat podučavanja”, singl “Ovo nije kraj”, za koji je snimljen i spot, predstavio je publici.

Glumac u muzičkim vodama: Branislav Bane Tomašević predstavio spot “Ovo nije kraj” (foto/video)

- Poželeo sam da malo radim na sebi pa sam se obratio Aleksandri Kovač, najboljem učitelju pevanja kod nas, s kojom sam sarađivao u seriji “Ubice mog oca” - kaže Branislav. - Posle nekoliko časova rekla mi je da zvučim fenomenalno i pitala zbog čega ne bismo napravili i snimili pesmu. Dopala mi se ideja. Pokazala mi je šta je napisala za mene i tako je nastala numera “Ovo nije kraj”. Pošto Aleksandra ništa ne prepušta slučaju, i rad s njom nikako ne može da bude neozbiljan, prošao sam vojni dril spremajući singl i spot za njega.

Aleksandra je bila vrlo stroga učiteljica pevanja

Branislav priznaje da je bio veoma uzbuđen zbog premijere spota, ali još nije siguran da li će uporedo s glumačkom graditi i pevačku karijeru.

- Tri meseca sam radio na ovome i sve je išlo lagano do promocije. Kad sam video sve te ljude koji su došli da me čuju, shvatio sam značaj i težinu svega. Izuzetno sam srećan što se pesma sviđa svima koji su bili u prilici da je čuju, to je znak da smo napravili dobar posao. Verujem da će se i drugim ljudima dopasti jer je vrlo pevljiva. Ne znam u kom pravcu će se stvari dalje odvijati pošto sam prvenstveno glumac, iako uz glumu želim da radim i druge stvari bliske šou-biznisu. Imao sam do sada nekoliko uloga s pevanjem, u Madlenianumu igram u mjuziklu “Ljubav i moda”, a pevao sam i na akademiji. Nisam još zaigrao u našem jedinom muzičkom teatru, Pozorištu na Terazijama, a voleo bih.

Jelena Ivanović i Branislav Tomašević: Za sreću je potrebno petoro

Glumcu su ovih dana pune ruke posla, nastavlja snimanje treće sezone serijala “Ubice mog oca” gde tumači negativca Mišu Zvornika, ulogu zbog koje je za kratko vreme morao da skine četrnaest kilograma, a privodi kraju i pozorišnu sezonu.

Jelena i Branislav Tomašević: Večera sa ukusom greha

- Nedavno sam s Ljiljanom Blagojević i Vesnom Stanković premijerno izveo predstavu “Dobri čovek” u Tekelijanumu u Budimpešti. Prošlo je fenomenalno. Tekst je stvoren na osnovu onoga što je Branislav Nušić pisao dok je bio u zatvoru zbog pesme “Dva raba” i ima mnogo dodirnih tačaka s današnjicom. Dosta je toga na čemu radim, pevanje će biti samo dodatna aktivnost da ispunim život. A najvažnije mi je da me moja porodica, pre svega supruga Jelena, kao i sinovi Dušan, Bogdan i Stefan, podržava. Jelena je bila oduševljena idejom, zapravo me je godinama i podsticala na sve to jer zna da dobro pevam - kaže Branislav.