Biljana Krstić: Opasnost vreba na ulici

Autor:

12.07.2018 11:00

Foto:

Foto:



Uprkos tome što je bila žrtva bezobzirnog lopova koji joj je ukrao novčanik na pešačkom prelazu u centru Beograda, pevačica nije očajavala svesna da je imala sreću u nesreći jer je pronašla dokumente i ostala nepovređena

Pevačica Biljana-Bilja Krstić (62) opljačkana je na povratku s posla kući. Lopov je uspeo da joj neprimetno otvori ranac i uzme novčanik, a osim novca, u njemu su bili i svi dokumenti, od lične karte i platnih kartica, do zdravstvene knjižice i pasoša.

- Bilo je oko pet po podne i žurila sam s posla iz Radio Beograda kući. Išla sam pešice i bila sam prilično umorna, pošto ovih dana imam baš mnogo obaveza. Lopov je verovatno primetio tu moju nepažnju i iskoristio je. Inače sam vrlo oprezna, jer znam šta se sve ljudima dešava na ulici. Čak se tačno i sećam izgleda čoveka kojeg sumnjičim da me je opljačkao, bio je vrlo visok i stajao je prilično blizu mene na semaforu kod Beograđanke, što mi je bilo dosta čudno, ali mi nije padalo na pamet da mi je otvorio ranac i izvukao novčanik. 

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 9. jula!