Dragana Mirković: Krstarenje iz snova

Autor:

24.07.2018 10:31

Foto:

Foto:



Folk pevačica je s porodicom i prijateljima plovila luksuznim brodom po zapadnom Mediteranu, obilazila je mondenska letovališta i prisustvovala zabavi modnog maga Filipa Plejna, koji je plesao sa njenom kćerkom Manuelom

 

Odmah posle glamurozne proslave 16. rođendana kćerke Manuele pevačica Dragana Mirković (50) je sa porodicom i prijateljima krenula na krstarenje po zapadnom Mediteranu. Inicijator i organizator višednevnog obilaska mondenskih mesta duž Azurne obale bio je njen suprug, biznismen Toni Bijelić.

U Monte Karlu je bila pozvana i na žurku koju je organizovao modni kreator Filip Plejn. Zabavi u “Jimmy’zu”, elitnom klubu i omiljenom stecištu slavnih, prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a posebnu pažnju izazvao je dolazak Donalda Trampa juniora, najstarijeg sina aktuelnog predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

- Poziv za žurku došao je preko zajedničkih prijatelja. Filip je inače divan mlad čovek koji obožava društvo i provod. Veoma je interesantan i drag. Igrao je sa mojom Manuelom i sve vreme je bio izuzetno pažljiv.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 23. jula!