Sofija Rajović: Ne dopada mi se kad sam mršava

Autor:

27.07.2018 19:54

Foto:

Foto:



Odlučna u nameri da svoju figuru dovede do perfekcije, atraktivna glumica je korigovala način ishrane, redukovala obroke i krenula na tretmane preoblikovanja tela, zbog čega rezultati nisu izostali

Sofija Rajović: Bolest me je promenila

Kada se na jednoj gradskoj žurki pojavila u crvenoj haljini pripijenoj uz telo i na visokim štiklama, bilo je očigledno da je glumica Sofija Rajović (30) figuru dovela do savršenstva. To je iziskivalo mnogo odricanja. Osim što je korigovala način ishrane, atraktivna crnka je išla na tretmane za preoblikovanje tela i marljivo vežbala.

- Nisam drastično smršala, u pitanju je samo pet kilograma, ali, koliko sam shvatila, to u mom slučaju vizuelno ostavlja utisak kao da sam izgubila duplo više. Za mene to nije nikakva novina, samo povratak na staru kilažu.

Glumica nije smršala zbog neke uloge ili ciljano pred leto kako bi izgledala izazovno u kupaćem kostimu.

Gorka strana slatke priče: Brojne poznate ličnosti boluju od insulinske rezistencije

- Uradila sam to da bih se osećala bolje. Pored toga što sam redukovala obroke, išla sam na tretmane koji su mi dodatno pomogli. Jer ako ne uravnotežite ishranu, nijedna bjuti metoda neće dati rezultate. Znači, na prvom mestu mi je bilo bitno šta i kad jedem, i to mi je bio najteži deo novog, zdravog stila života s obzirom na to da sam veliki gurman. Ipak, “kad se hoće, sve se može”. Redovno sam posećivala jedan od najboljih antiejdžing centara za saniranje celulita u Beogradu, koji ima razne programe za brže i lakše gubljenje kilograma i preoblikovanje tela.

IMPULS ZA MIŠIĆE

Zgodna Beograđanka priznaje da nije veliki pritalica vežbanja u tertani.

- Mnogo sam lenja kad su treninzi u pitanju, ali sam pronašla idealno rešenje. To su moj trener Andrea i mašina “X body”, koja se služi tehnologijom poslednje generacije. Ona šalje sitne električne impulse direktno do mišića, čime pojačava njihovu kontrakciju i svaki trening čini intenzivnijim i efikasnijim. Oni mogu da se rade samo dva puta po dvadeset minuta nedeljno, što mi u potpunosti odgovara jer ne oduzima mnogo vremena.

Sofija Rajović: Razmišljam o veštačkoj oplodnji

Sofija još nije morala drastično da mršavi ili da se goji zbog uloge u nekom filmu, ali da dobije takvu ponudu, sa oduševljenjem bi je prihvatila. Jedino što bi tada morala da se odrekne svoje omiljene poslastice.

Holivud, Bulevar sumraka i ledeni jogurt: Putovanje Sofije Rajović u Grad anđela

- Ne dopada mi se kad sam mršava i mislim da ne moraju sve glumice da budu “kost i koža”. Upravo u tome i jeste poenta - da izgledamo drugačije i da svaka od nas donosi nešto novo, različito na scenu. Volim da jedem, ali sam se oduvek hranila zdravo. A kad se ubucim, sladoled je kriv za sve. Da se zna.