Borka Tomović: U šestom mesecu trudnoće

Autor:

31.07.2018 10:10

Foto:

Foto:



Premda je s nestrpljenjem očekuje porođaj predviđen za drugu polovinu oktobra, zgodna glumica i dalje radi punom parom uverena kako je to najbolji način da se pripremi za ono što sledi

Glumica Borka Tomović (34) ušla je u šesti mesec trudnoće, a termin porođaja je krajem oktobra. Zvezda popularne serije “Istine i laži” već tri godine je u vezi s našim odbojkašem koji je nastupao za jedan poljski klub, zbog čega je putovala na sever Evrope svaki put kad je imala nekoliko slobodnih dana u svom punom rasporedu.

Umetnica koja je gradila uspešnu ne samo pozorišnu nego i filmsku karijeru još pre nekog vremena izjavila je da priželjkuje svoju porodicu, ali da ne misli kako su godine te koje određuju da li je za to rano ili kasno.

- Pravo vreme za porodicu je za svakoga različito, moje će očigledno tek doći. Moj emotivni partner mora da bude neko u koga imam poverenja, ko je spreman da me prihvati sa svim vrlinama i manama, kao što sam i ja na to spremna. Lepo je i ako možemo zajedno da se smejemo. Takođe, treba da mi bude dobar i odan prijatelj, da delimo interesovanja i smisao za humor, kao i poglede na svet i budućnost, da bude privlačan i da budem veoma zaljubljena u njega.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodajin od 30. jula!

Maja Gašić

Autor