Eva Longorija: Krila dramu pre porođaja

Autor:

31.07.2018 14:25

Foto:

Foto:



Samo nekoliko dana pre nego što je donela na svet sina Santijaga, glumica je imala bolan oproštaj od najdražeg stvorenja sa kojim je provela petnaest divnih godina

Samo dvanaest dana po rođenju, tačnije 2. jula, mališan Santijago Enrike obukao je zeleni dres sa brojem 8 i navijao za reprezentaciju Meksika na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se igra u Rusiji. Navijao je u naručju tate, meksičkog industrijalca Hosea Antonija Pepea Bastona (50), dok se mama, glumica Eva Longorija (43), odmarala posle prvog porođaja koji je imala. Međutim, i njen odmor je kratko trajao, prekinut je samo nedelju dana pošto je Brazil pobedio Meksiko i ražalostio njenog supruga (sin se nije toliko potresao, ostaće mu za uspomenu dres i slika na instagramu koju je videlo skoro milion ljudi).

Eva Longorija prvi put mama u 43: Dirljiva fotka glumice sa tek rođenim sinom (foto)

 

Najpoznatija domaćica sveta Eva Longorija smelo je stala pred kameru iako još nije ni počela da svoje telo “dovodi u red” posle porođaja. Odradila je foto-sešn sa slavnim fotografom Bernardom Doralom, pozirali su zajedno, ona u tamnom bademantilu sa zlatnim svilenim paspulom, on u crnoj “siledžijki”.

- Prva moja slika posle trudnoće! Neću vas slagati, zaista je bilo teško - napisala je zvezda serije “Očajne domaćice”.

Svi koji je poznaju, ali i mnogi širom sveta koji znaju za nju zadivljeni su na koji način je glumica, koja je odavno zagazila u petu deceniju života, iznela trudnoću i sa kojom lakoćom je podnela porođaj. Bukvalno do poslednjeg dana šetala je sa suprugom i sa stomakom “do zuba” zračila je optimizmom buduće majke, ali samo ona je znala koliko pati, i to je uspešno krila. Naime, nekoliko dana pre nego što je otišla u porodilište Eva je ostala bez ljubimca, maltezera Džinksija, koji je preminuo od posledica srčanog udara sa 15 godina (to je psećih 96).

Kad ti suprug ispunjava svaku želju: Kraljevski tretman Eve Longorije u trudnoći

Džinksi je ušao u glumičin život u vreme dok je snimala “Očajne domaćice”, i često je za njega govorila da je to “njena beba pre nego što na svet ne donese pravu bebu”. Verovala je da će posle porođaja zajedno sa njim doći na premijeru svog poslednjeg filma koji se zove “Pseći život”, u kome igra sa Ninom Dobrev i Vanesom Hadžens.

- Veoma sam tužna. Umro mi je na rukama. Smiruje me jedino saznanje da Džinksi više ne pati - rekla je Eva pre odlaska na porođaj.

RANA I OŽILJAK

Glumičin suprug Pepe Baston u prvom braku dobio je troje dece - kćerke Marijanu i Nataliju i sina Hosea. Sa njima je Longorija izgradila sjajan odnos, pa je često govorila da ona i suprug imaju već troje dece, i da sada čekaju četvrto. Mada nije skrivala ni sa koliko emocija iščekuje svoj prvi porođaj.

Pidžame, medvedići i slatkiši: Zavirite na “baby shower” žurku” Eve Longorije (foto/video)

- Ne mogu dočekati da upoznam sina! Da vidim kakva je osoba, na koga liči, koliko ima kosice na glavi... O tome razmišljam po ceo dan - poverila se novinarima početkom juna.

Evi je ovo treći brak. Prvi je bio sa Tajlerom Kristoferom, glumcem u sapunicama, koji je trajao od 2002. do 2004. Nemaju zajedničku decu, a Tajler se kasnije oženio i dobio sina. Bio je to ožiljak koji je Longorija dugo skrivala.

Pravu ranu naneo joj je francuski košarkaš Toni Parker, s kojim je bila u drugom braku od 2007. do 2011. Razveli su se kad je saznala da ju je prevario sa suprugom svog timskog kolege. Patila je zbog toga, a tek nekoliko godina kasnije otvorila je dušu na TV mreži ABC u intervjuu koji je vodila Amanda de Kadene:

Eva Longorija i Pepe Baston: Rode uskoro sleću u Meksiko

- Nije najvažnije s kim me je prevario, koga je odabrao. Mislim, u pojedinim trenucima sam se pitala: jesam li ja dovoljno seksi? Jesam li još uvek dovoljno lepa? Jesam li pametna? I kad god bih počela da razmišljam o tome, zaustavila bih se i rekla sebi: ne, nemoj ponovo počinjati.

Nije krila da je oduvek želela da ima dete, ali sa svojim bivšim muževima to nije mogla. Međutim, nije gubila nadu, i zato je sada presrećna uz malog Santijaga. Brojne prijateljice su joj govorile da je stara za rađanje, da je to rizik u 44. godini, ali Eva ih nije poslušala. Na najnovijoj preslatkoj fotki sa malim Santijem, za koju je dobila više miliona lajkova na instagramu, novopečena mama je napisala:

- Zdravo, svete! Jutarnji zagrljaj je najslađi.

Maja Gašić

Autor