Ljubica i Mihailo Karađorđević: Tata je pouzdaniji od ultrazvuka

Autor:

31.07.2018 17:12

Foto:

Foto:



Prinčevski par početkom januara će dobiti prvo dete, a u intervjuu za naš magazin otkriva da je budući otac, koji će prisustvovati porođaju uz obećanje da neće pasti u nesvest, pre ginekologa i rezultata testova utvrdio da je njegova supruga u drugom stanju

Prinčevski par, Mihailo (32) i Ljubica (28) Karađorđević početkom januara postaće roditelji. Najmlađi sin princa Tomislava Karađorđevića i princeze Linde i njegova lepa supruga, magistar farmacije, jedva čekaju taj trenutak, a važnije od pola bebe im je da trudnoća i porođaj prođu u najboljem redu. Njih dvoje su šest godina zajedno, od toga skoro dve u braku, i kako se u pola reči dogovaraju oko svih važnih životnih stvari, već su odlučili da će se Ljubica poroditi u Srbiji, kao i da će tom najvažnijem činu prisustvovati budući tata.

- Naravno da ću biti uz nju toga dana. Drugačije ne bih mogao ni da zamislim. Obećavam da neću pasti u nesvest. Trudiću se da budem od pomoći koliko god je to moguće - jasan je Mihailo, dok Ljubica dodaje da je sigurna da će on junački podneti njen porođaj.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodajin od 30. jula!