Demi Lovato: Povratak na dno

Autor:

01.08.2018 17:29

Foto:

Foto:



Američka pop pevačica, nekadašnja Diznijeva zvezda, oporavlja se u bolnici u Los Anđelesu nakon što je pronađena u besvesnom stanju posle konzumiranja heroina

Američka pop pevačica Demi Lovato (25), nekadašnja Diznijeva zvezda, oporavlja se u bolnici u Los Anđelesu nakon što je u utorak 24. jula u svom domu u Holivudu pronađena u besvesnom stanju posle konzumiranja heroina. Kako su objavili američki mediji, brzom reakcijom hitne pomoći oživljena je lekom “narcan” koji se koristi u slučaju predoziranja narkoticima.

Nekoliko sati pošto je Demi primljena u klinički centar Cedars-Sinai u Los Anđelesu tamo su viđene njena mama Dijana de la Garza i polusestra Medison de la Garza. Pevačicin portparol je potvrdio da je njeno stanje stabilno, da se oporavlja uz članove porodice i da će biti upućena na dalje lečenje. Zahvalio se i Deminim fanovima koji su joj na društvenim mrežama poručili da izdrži još jednu životnu bitku.

Lovatova se već borila sa bolestima zavisnosti i mentalnim problemima, kao što je poremećaj u ishrani, koji je razvila 2016. posle raskida veze s pevačem i glumcem Vilmerom Valderamom. Iako je u martu proslavila šest godina otkako je trezna, već u maju objavljene su fotografije na kojima se videlo kako ponovo pije.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 30. jula!