Dragana Mirković: Žurka do zore na Mediteranu (foto)

Autor:

03.08.2018 20:30

Foto:

Foto:



Folk pevačica je s porodicom i prijateljima plovila luksuznim brodom po zapadnom Mediteranu, obilazila je mondenska letovališta i prisustvovala zabavi modnog maga Filipa Plejna, koji je plesao sa njenom kćerkom Manuelom

Odmah posle glamurozne proslave 16. rođendana kćerke Manuele pevačica Dragana Mirković (50) je sa porodicom i prijateljima krenula na krstarenje po zapadnom Mediteranu. Inicijator i organizator višednevnog obilaska mondenskih mesta duž Azurne obale bio je njen suprug, biznismen Toni Bijelić. Plovili su brodom “MSC Divina” koji je već postao sinonim za luksuzno putovanje i dobru zabavu, jer osim standardnih sadržaja za opuštanje, opremljen je i kazinom, teatrom, a posebnu pažnju posetilaca izazivaju “zlatne” stepenice optočene Swarovski kristalima, kao i takozvani “infiniti” bazen koji se naizgled preliva u more.

- Krstarenje je trajalo osam dana. Obišli smo Đenovu, Rim, Palermo, Kaljari, Sardiniju, Palma de Majorku, Valensiju, Marselj. Jedan ceo dan smo proveli na moru, a onda smo stigli u Monako, gde smo ostali narednih deset dana.

Folk zvezda je odsela u čuvenom “Hotelu de Paris” čiji je atraktivni enterijer poslužio za snimanje dva klasika iz filmskog serijala o Džejmsu Bondu, “Nikad ne reci nikad” i “Zlatnog oka”, kao i drugog dela filma “Iron Man”, i koji je već dugo na listi najluksuznijih hotela u Evropi. U mondenskom Monaku posetila je i restoran “Twiga”, nezaobilazno okupljalište svetskog džet-seta čiji je vlasnik Flavio Brijatore, italijanski biznismen, i tu uživala u večeri sa svojim najdražima.

- Monte Karlo je grad koji svaki put doživim na drugačiji način i zato je za mene poseban. Volim da boravim u njemu.

ŽURKA DO ZORE

U Monte Karlu je bila pozvana i na žurku koju je organizovao modni kreator Filip Plejn. Zabavi u “Jimmy’zu”, elitnom klubu i omiljenom stecištu slavnih, prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a posebnu pažnju izazvao je dolazak Donalda Trampa juniora, najstarijeg sina aktuelnog predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

- Poziv za žurku došao je preko zajedničkih prijatelja. Filip je inače divan mlad čovek koji obožava društvo i provod. Veoma je interesantan i drag. Igrao je sa mojom Manuelom i sve vreme je bio izuzetno pažljiv.

Dragana, koja svake godine odvoji po nekoliko nedelja za luksuzna putovanja, ovo krstarenje opisuje kao neprocenjivo iskustvo.

- Uživala sam u svakom trenutku, obišli smo mnoga zanimljiva mesta, a Palermo je ostavio zaista impresivan utisak na mene. U Palma de Majorki smo imali “all day party”, odnosno žurku do zore. Sve u svemu, ovo je bilo zaista divno druženje sa porodicom i dragim ljudima, među kojima su bile i moje kolege - Tonijev dugogodišnji prijatelj Aleksandar Dimi i moja draga prijateljica Kristina Bah, poznata nemačka pevačica i kompozitorka. Lepo sam se odmorila i uskoro se vraćam koncertnim obavezama.

Maja Gašić

Autor