Sanja Papić: A ti se nećeš vratiti

Autor:

06.08.2018 17:00

Foto:

Foto:



Bračna sreća nekadašnje misice i manekenke trajala je veoma kratko, jedva godinu dana, pošto je njen suprug, poznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović, ubijen na Novom Beogradu dva dana pre odlaska na odmor na hrvatsko primorje, gde ga je ona čekala sa kćerkom Larom

Dok je čekala da joj se pridruži na letovanju na hrvatskom primorju gde je boravila s njihovom devetomesečnom kćerkom Larom, bivšu misicu i manekenku Sanju Papić (34) zatekla je vest da je njen suprug, poznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović (57), ubijen ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu. Ne prihvatajući realnost, nekadašnja muza italijanskog modnog kreatora Roberta Kavalija prekinula je odmor i vratila se u Beograd kako bi organizovala suprugovu sahranu. Na komemoraciji u prostorijama Advokatske komore Srbije, u crnini i sa velikim sunčanim naočarima koje su skrivale oči pune suza, Sanja je dostojanstveno slušala govore Mišinih kolega advokata.

Slomljena bolom zbog gubitka voljenog muškarca, nije imala snage da odgovori na naše pozive. Oglasila se samo putem društvenih mreža kratkom emotivnom porukom: “Mili moj, najvoljeniji”, dok je u čitulji objavljenoj u dnevnim novinama napisala: “Najvoljeniji Mišo, sada mi je jasno zašto sreća kratko traje. Čuvam te u srcu, u duši, u Lari. Ti si moja snaga, moj dostojanstveni heroj, moj ponos. Moj život. Ljubav ne umire. Zauvek tvoje, Sanja i Lara”.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. avgusta!

Maja Gašić

Autor