Sara Jovanović: Ne prilaze mi pravi muškarci

Autor:

07.08.2018 10:04

Foto:

Foto:



Uprkos tome što je jedna od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, pevačici ne prilaze kvalitetni muškarci, zbog čega je često meta prosečnih i onih ispod proseka koji koriste neubedljive strategije u pokušaju da je osvoje

Od slatkog devojčurka koji je pre skoro šest godina osvojio treće mesto u talent šouu “Prvi glas Srbije” pa do danas kada njene pesme imaju više miliona pregleda na jutjubu, pevačica Sara Jovanović (24), poznatija među mlađim generacijama po umetničkom imenu Sara Jo, prešla je dug put na kome je naučila mnogo o sebi i muzičkom biznisu. Za razliku od inostranih izdavačkih kuća koje joj nude saradnju u želji da iskoriste njen veliki potencijal, ovdašnji kvalitetni muškarci se ustručavaju da joj priđu. Prosečni nemaju taj problem, ne plaše se da je muvaju, često koristeći loše fore i strategije.

- Sve što sada kažem možda će biti pogrešno protumačeno, ali moram. Čini mi se da u 21. veku, nažalost, žena baš mora dati do znanja muškarcu da slobodno može da joj priđe, da ona ne ujeda. Takođe mi deluje da “pravi” muškarci najviše u tome oklevaju. Previše razmišljaju, dvoume se, misle šta bi i kako bi, a za to vreme ženama prilaze oni drčni, neopterećeni, koji ne znaju šta je blam.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. avgusta!