Tom Hardi: Loš momak na dobrom glasu

Autor:

09.08.2018 17:00

Foto:

Foto:



Dok očekuje treće dete, drugo sa suprugom Šarlot Rajli, britanski glumac koji se dugo družio s alkoholom i kokainom najavljuje da će snimati manje filmova jer želi da provodi više vremena s porodicom

Britanski glumac Tom Hardi (40) postaće otac treći put. Njegova supruga i koleginica Šarlot Rajli (36) ponovo je u drugom stanju. Njoj će ovo biti drugo dete, a Tomu treće, s obzirom na to da ima sina Luisa iz veze sa Rejčel Spid. Izvori bliski paru potvrdili su za Mejl onlajn da je Šarlot trudna, iako vešto skriva stomačić.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije “Orkanski visovi” 2009. i od tada svoju intimu čuvaju samo za sebe, pa tako nikada nisu govorili o svom odnosu, niti saopštili ime prvog deteta koje su dobili 2015. Tom je zaprosio Šarlot 2010, a venčali su se četiri godine kasnije na jugu Francuske u krugu prijatelja i porodice. Njemu je to drugi brak: od 1999. do 2004. bio je oženjen Sarom Vord.

Da mu prija što će ponovo biti tata, kao i da je spreman da se odrekne poroka, dokaz je taj što je glumac običnu cigaretu zamenio elektronskom. To je priznao nedavno na Komik-kon festivalu u San Dijegu, gde je predstavio novi film “Venom” u kom tumači istoimenog Marvelovog antijunaka. Ovim ostvarenjem, za koje je dobio honorar od sedam miliona dolara, Hardi se priključio popularnoj družini Marvelovih glumaca u kojoj su, pored ostalih, Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Kris Hemsfort, Skarlet Johanson i Kris Prat.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. avgusta!

Maja Gašić

Autor