Bijonse: Drama u porodilištu

Autor:

15.08.2018 17:29

Foto:

Foto:



U intervjuu septembarskom izdanju američkog Voguea pevačica je otkrila da je tokom porođaja njen i život blizanaca bio ugrožen, zbog čega je hitno podvrgnuta carskom rezu od koga se sporo oporavljala

Pevačica Bijonse (36) otvorila je dušu za septembarsko izdanje američkog Voguea, čiju naslovnicu krasi, i u intervjuu otkrila detalje iz privatnog života o kojima se samo nagađalo. Urednica magazina Ana Vintur, za koju se spekuliše da joj je ovo jedan od poslednjih brojeva “modne Biblije” koji potpisuje, prepustila je uređivačku palicu muzičkoj i modnoj divi. Bijonse je sama birala fotografa i prvi put u 126 godina dugoj istoriji magazina za snimanje naslovnice angažovala Afroamerikanca, dvadesettrogodišnjeg Tajlera Mičela.

Uz fotografije, pevačica je izabrala da je intervjuiše Klover Houp, kojoj je iskreno govorila o drugoj trudnoći, porođaju, višku kilograma. Jedna od najbogatijih muzičkih zvezda, čiju imovinu je Forbs procenio na 355 miliona dolara, otkrila je da su ona i blizanci, zbog njenog povišenog krvnog pritiska, pred porođaj u junu prošle godine bili životno ugroženi.

- Imala sam 98 kilograma kad sam rađala Rumi i Sera. Sva sam bila natečena od toksemije i morala sam da mirujem, ležala sam duže od mesec dana. Verujem da nas je to spasilo. Zbog hipertenzije i prisustva proteina u urinu moje i zdravlje beba bilo je ugroženo, pa sam poslata na hitan carski rez. Borila sam se za naše živote a da toga nisam bila svesna. Proveli smo nekoliko nedelja u bolnici - ispričala je dobitnica 22 Gremija, koja je prodala više od 100 miliona primeraka albuma.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 13. avgusta!