Hari i Megan: Strast jača od protokola

Autor:

17.08.2018 17:50

Foto:

Foto:



Dok Velika Britanija nestrpljivo iščekuje prve plodove njihove ljubavi, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zabavljaju se kršeći pravila kraljevskog ponašanja, no govor tela pokazuje da rade na tome da ispune želje svojih podanika

Vojvotkinja od Saseksa žrtvovala je proslavu svog 37. rođendana kako bi sa suprugom Harijem došla na venčanje njegovog prijatelja iz detinjstva Čarlija van Straubenzija (30), finansijskog menadžera plemenitog roda. On se 4. avgusta oženio Dejzi Dženks (27), snimateljkom specijalizovanom za snimanje svadbi i raznih veselja, i to u srednjovekovnoj crkvi u Frenšamu, selu udaljenom šezdesetak kilometara od Londona. Mladoženji je venčani kum bio princ Hari, što dovoljno govori koliko su bliski, a tome svedoči i činjenica da su Čarli i Dejzi bili među VIP gostima kad se Hari ženio Megan. Priča se da je Van Straubenzi tada bio izuzetno veseo i zabavan svat, posebno kad se duhovito prisećao njihovih mladalačkih provoda.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u Frenšam su došli odvojeno, s obzirom na to da je Hari s mladoženjom i njegovim užim krugom prijatelja uoči venčanja morao da ode na svečani ručak i popije nekoliko žestokih pića za ohrabrenje.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 13. avgusta!