Sara Jovanović: Pravi muškarci mi ne prilaze

Autor:

17.08.2018 20:00

Foto:

Foto:



Uprkos tome što je jedna od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, pevačici ne prilaze kvalitetni muškarci, zbog čega je često meta prosečnih i onih ispod proseka koji koriste neubedljive strategije u pokušaju da je osvoje

Od slatkog devojčurka koji je pre skoro šest godina osvojio treće mesto u talent šouu “Prvi glas Srbije” pa do danas kada njene pesme imaju više miliona pregleda na jutjubu, pevačica Sara Jovanović (24), poznatija među mlađim generacijama po umetničkom imenu Sara Jo, prešla je dug put na kome je naučila mnogo o sebi i muzičkom biznisu. Za razliku od inostranih izdavačkih kuća koje joj nude saradnju u želji da iskoriste njen veliki potencijal, ovdašnji kvalitetni muškarci se ustručavaju da joj priđu. Prosečni nemaju taj problem, ne plaše se da je muvaju, često koristeći loše fore i strategije.

Sara Jovanović: Šmizle ne broje kalorije

- Sve što sada kažem možda će biti pogrešno protumačeno, ali moram. Čini mi se da u 21. veku, nažalost, žena baš mora dati do znanja muškarcu da slobodno može da joj priđe, da ona ne ujeda. Takođe mi deluje da “pravi” muškarci najviše u tome oklevaju. Previše razmišljaju, dvoume se, misle šta bi i kako bi, a za to vreme ženama prilaze oni drčni, neopterećeni, koji ne znaju šta je blam.

Zna kakve osobine treba da poseduje dečko da bi je osvojio.

- Dopadaju mi se samouvereni tipovi, oni koji imaju stav, ali se ne osećaju ugroženo ni kad sam ja samouverena i imam stav, pogotovo što se tiče posla. Muškarci olako izgovaraju kako čeznu za ženom sa stavom, a potom se ponašaju suprotno, i to nije samo moje iskustvo, nego i mojih prijateljica. Volim ambiciozne momke, one koje ispunjava posao, džentlmene, snalažljive, vredne, harizmatične, duhovite, opuštene i, što je najvažnije, otvorene. To poslednje mi je veoma bitno. Izgleda da sam napravila dužu listu kvaliteta koju bi trebalo da poseduje moj muškarac.

Sara Jovanović: Dobar nakit i šešir svaku modnu kombinaciju pretvore u savršenstvo

Mada govori o “onom pravom” koji tek treba da naiđe, pevačica ističe da prvo treba da bude zadovoljna sobom kako bi njen odnos s partnerom bio harmoničan.

- Ne želim da pričam o tome jer smatram da kao javna ličnost neke stvari treba da zadržim za sebe, prvenstveno sreću. A meni sreću ne mora da pruži samo partner. Verujem u to da svako jednog dana shvati značenje one rečenice koju smo mnogo puta čuli - da morate prvo da naučite da budete srećni sami sa sobom, pa tek onda sa voljenom osobom. Ne bih da zvuči kao kliše, ali zaista je potrebno da se prođe kroz tu fazu ljubavi prema sebi, da se doživi ta vrsta prosvetljenja “voleti sebe da biste voleli druge”, i verujem da to svakom samo dođe. Što je čovek više opterećen time da nađe partnera i ne dopušta da mu se on desi spontano i prirodno, sve je dalje od svog cilja, to za njega postaje agonija. Živim neopterećeno, radim ono što mi prija i mislim da sam sada u godinama kada treba maksimalno da se posvetim isključivo sebi, jer kasnije možda neću imati vremena za to.

Sara Jovanović i Dunja Jovanić: Girls Just Want to Have Fun

Maja Gašić

Autor