Jovana Nikolić Mišković: Antonina će dobiti sestru ili brata

Autor:

27.08.2018 17:30

Foto:

Foto:



Posle povratka na muzičku scenu pesmom ‘Dobar si’ pevačica otkriva detalje iz braka s Markom Miškovićem, s kojim planira proširenje porodice, i ističe da ih tračevi o razlazu ne mogu uzdrmati jer su tokom 11 godina zajedničkog života dokazali da je njihova ljubav jača od glasina

Pop pevačica Jovana Nikolić Mišković (36), koja u braku s biznismenom, filmskim producentom i jednim od najbogatijih Srba Markom Miškovićem (37) ima kćerku Antoninu, planira proširenje porodice, a kako njena petogodišnja mezimica hoće sestru, na mami i tati je da se potrude i ostvare joj tu želju. Dok se to ne desi ova lepa pravnica po obrazovanju baviće se muzikom, koja je oduvek njena velika ljubav. U tome je apsolutno podržava suprug, producent popularne serije “Ubice mog oca”, čija treća sezona je upravo snimljena. Posle dve godine pauze vratila se na muzičku scenu pesmom “Dobar si”, koja je za manje od mesec pregledana blizu milion puta na jutjubu.

Kako je jedna pravnica po obrazovanju odlučila da se bavi muzikom?

- Muzika je oduvek bila moja prva želja, kao mala sam pohađala solo pevanje i uporedo išla u regularnu osnovnu školu i gimnaziju. Kad neko ima talenta, pogotovo za muziku, nekada škola nije ni potrebna, što se ipak ne može reći za bilo koju drugu stručniju delatnost.

Ostatak intervjua sa Jovanom Nikolić Mišković pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. avgusta!

Maja Gašić

Autor