Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Sedam godina ljubavi (foto)

Autor:

28.08.2018 12:45

Foto:

Foto:



Pre tačno sedam godina pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić izgovorili su sudbonosno "da" u gradskoj crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Jedan od najomiljenijih parova na domaćoj javnoj sceni koji ima šestogodišnju ćerku Ninu, godinama unazad jubilej ljubavi slavi u Grčkoj, mađutim ovog puta su ih obaveze sprečile.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Najšmekerskiji poklon za ćerkicu Ninu

Na današnji dan, Jelena je suprugu čestitala godišnjicu braka zajedničkom fotkom koju je podelila na društvenim mrežama.

 

- Sedam godina ljubavi - napisala je kratko pevačica u opisu slike.

Ivan Bosiljčić: Držao sam oči otvorene i srce spremno da prepoznam Jelenu i Ninu kad se pojave

Negovanje ljubavi i skromnosti, kao i poštovanje tradicije, samo su neka od načela kojih se ovo dvoje vrsnih umetnika čvrsto pridržava u privatnom životu. A kad ih upitaju koja je tajna njihovog uspeha, Ivan i Jelena kažu da je trik prepoznati kada je momenat za ćutanje, a kada problem sa kojim se suočavaju iziskuje dug razgovor.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili šest godina braka: Nijedan dan ne prođe bez bar jednog dobrog trenutka

– Podrška, ljubav i briga supruga su važni bez obzira na posao kojim se neko bavi. Ne krijem da mi je Ivan veliki oslonac, zajedno proživljavamo sve stvari, pomažemo se, i mogu da kažem da sam zaista srećna žena zbog toga. Ivan mi daje neophodnu sigurnost, uz njega se osećam zaštićeno i onda mi ništa nije teško – izjavila je jednom prilikom Jelena.

Maja Gašić

Autor