Ledi Gaga: Kraljici skandala istekla garancija

Autor:

31.08.2018 17:36

Foto:

Foto:



Pevačica koja je pre tačno deset godina počela da šokira svet otkačenom garderobom, frizurama i partnerima kao da je zatvorila krug, i dok obeležava deceniju od izlaska na muzičku scenu, priprema se za nastup u Las Vegasu na kom će izvoditi filmske hitove Džuli Endruz

Više od 29 miliona pratilaca Ledi Gage (32) bilo je šokirano njenim najnovijim slikama na instagramu. Umesto u uobičajenoj otkačenoj garderobi i još otkačenijim situacijama, pevačica je postavila seriju crno-belih slika koje je uradio Eli Rasel Linec, mladi fotograf iz “akademije” Kanjea Vesta. Ubrzo se ispostavilo da su ti radovi najava serije koncerata u Las Vegasu koji počinju u decembru. U Las Vegasu? - čude se mnogi. Tamo gde decenijama tezgare Tom Džouns i Selin Dion? Baš tamo će pevati kontroverzna kraljica popa i kraljica skandala. Izgleda da joj je garancija za pravljenje skandala istekla, trajala je tačno deset godina, i sada Ledi Gaga izvodi džez standarde sa veteranom Tonijem Benetom i filmske hitove iz repertoara Džuli Endruz.

Napravila je pun krug od početka svoje karijere, a to je bilo pre jedne decenije, tačnije 19. avgusta 2008. Tog dana se u američkim prodavnicama pojavio njen debitantski album “The Fame”, posle kojeg je ne samo muzika nego i pop kultura uopšte zakoračila u novi, dotle neistražen prostor.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. avgusta!