Sofija Milošević: Tačka na veliku ljubav

Autor:

31.08.2018 19:13

Foto:

Foto:



Jedan od najlepših parova na javnoj sceni, manekenka i odnedavno glumica i njen dečko, fudbaler Adem Ljajić, raskinuo je trogodišnju vezu telefonom jer su emocije među njima potpuno izbledele

Sofija Milošević žrtva hakera: Fotke manekenke osvanule na sajtu za eskort pratnju (foto)

Da je ljubav između zgodne manekenke Sofije Milošević (28) i srpskog fudbalskog reprezentativca Adema Ljajića (26) u krizi bilo je jasno kad krajem jula nisu proslavili treću godišnjicu veze na nekoj egzotičnoj destinaciji, kako je za Gloriju sredinom juna najavila upravo Sofija. Iako se još ne zna pravi razlog raskida, pošto se mladi par nije oglašavao, prijatelji dugonoge lepotice, koja se nedavno uspešno oprobala i u glumi, obavestili su javnost da nije reč o “običnoj” svađi, već definitivnom kraju, jer su se emocije među njima potpuno ugasile.

Zbog poslovnih obaveza njih dvoje gotovo celo proleće i leto nisu bili zajedno. Adem je intenzivno trenirao za Svetsko prvenstvo u Moskvi, Sofija je dobila ponudu da zaigra u trećoj sezoni hit serije “Ubice mog oca”, a kako je gluma bila njena davnašnja želja, potpuno se posvetila pripremi uloge. Koliko joj šansa koju joj je dao reditelj Predrag Gaga Antonijević znači videli smo kad je otkazala dve važne revije, u Italiji i Americi. Ispostavilo se da su se i jedno i drugo posvetili onom što najviše vole. Kad su se pre tri nedelje čuli telefonom, shvatili su da su emocije potpuno izbledele. Dugo su razgovarali, na kraju su se dogovorili da je bolje da svako krene svojim putem - navodi dobro obavešten izvor.

Sofija Milošević: Zvezda iz drugog pokušaja

Razlaz je bio iznenađenje s obzirom na to da je samo dva meseca ranije lepotica najavila kako planiraju da obeleže treću godišnjicu veze.

- Ademu je bio san da igra na Svetskom prvenstvu. Posvećeno se spremao. Nismo ni na odmor išli zbog toga, jer je hteo da ostane da trenira još više - rekla je Sofija uoči Mundijala, a sredinom juna u intervjuu za Gloriju otkrila je kakvi su joj planovi u vezi sa proslavom treće godišnjice ljubavi sa fudbalerom. - Krajem jula oboje ćemo imati nekoliko slobodnih dana pa ćemo mali intimni jubilej obeležiti na nekoj lepoj destinaciji. Još nismo smislili na kojoj, ali sigurno će biti neko lepo mesto.

LJUBIMICA KAMERE

Mnogi su očekivali da će njihova veza biti krunisana brakom, ali kako sada stvari stoje, od toga nema ništa. Da je par definitivno stavio tačku na ljubav moglo bi se zaključiti i po njihovom ponašanju. Sofija je izbrisala sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža, a Adem, posle momačkog provoda u rodnom Novom Pazaru i na Ibici, već se uveliko priprema za novu sezonu u italijanskom prvoligašu Torinu.

Pošto je ovih dana završila snimanje “Ubica mog oca”, manekenka je kupila stan u Beogradu, koji je sa ogromnom ljubavlju sama opremala nameštajem i dragim sitnicama. Da je nova glumačka zvezda rođena svedoče komplimenti koje je dobila od reditelja i kolega. Tako Gaga Antonijević smatra da ona ima potrebnu harizmu i da je do sada upešno savladala sve zahteve koje joj je donela uloga Danke, devojke kriminalca Dućija, kog tumači Vukašin Ranđelović. Reč je o veoma mladoj lepotici koja je, kako nam je otkrila Sofija, iskreno zaljubljena u žestokog momka. Da je njen glumački debi dobro prošao istakao je i glumac Tihomir-Tika Stanić, koji joj je bio velika podrška na setu.

Sofija Milošević: Sigurna u zagrljaju superjunaka (foto)

- Ona je izuzetno inteligentna devojka, a kamera je voli, tako da za nju ne brinemo.

Sofija Milošević: Izgubila dečka, pronašla brata blizanca (foto)

Zasad su u javnost “procurile” samo neke radne fotografije. Jedna od njih je nastala tokom snimanja zajedničkih kadrova sa Branislavom-Banetom Tomaševićem, koji u seriji glumi opasnog momka Mišu Zvornika, a kako se jedna od najseksepilnijih dama na javnoj sceni snašla u novoj ulozi, videćemo uskoro.