Nina Radulović: Strast i suze

Autor:

01.09.2018 18:51

Foto:

Foto:



Jedna od najlepših domaćih voditeljki i uspešni sportista, trenutno 31. teniser sveta, celog leta su razdvojeni, više ne dele ni zajedničke fotografije niti jedno drugom lajkuju objave na društvenim mrežama, što je mnoge navelo na zaključak da su se udaljili

Nina Radulović: Predah od gradske gužve u najlepšem društvu (foto)

Donedavno zaljubljeni, voditeljka Nacionalnog dnevnika na Televiziji Pink Nina Radulović (32) i teniser Filip Krajinović (26) celog leta su razdvojeni, što je mnogima dalo povoda da pomisle kako više nisu zajedno. Da li je ljubavi došao kraj ili je reč o još jednoj svađi, zasad se ne zna, iako je posle nepunih pola godine zabavljanja svima bilo jasno da ovaj par ima veoma turbulentnu vezu.

I dok jedna od najlepših prezenterki vesti na domaćim televizijama letovala u Grčkoj i Crnoj Gori, gde joj društvo prave majka Gorica i šestogodišnji sin Lav, kog je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem, Filip se suočio sa porazom u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju. Prošlog proleća dijagnostikovana mu je upala tetive koju sportisti svakodnevno opterećuju, naročito teniseri i teniserke kada se prilikom servisa izdižu na prste. Pre ATP tura mladi Somborac odmarao se dva meseca i propustio je takmičenja u Monte Karlu, Barseloni, Madridu, Rimu i Rolan Garosu, a u Vimbldonu je shvatio da će povratak u formu biti prilično naporan. Uz to, mnogi njegovi prijatelji smatraju da je, osim povrede, važan faktor uspeha i emotivna stabilnost, koju on, po svemu sudeći, ne može da ostvari u vezi sa Ninom. Koliko je to značajno u životu ovog sportiste i sam je jednom prilikom priznao, kad je rekao da je veoma emotivan i da bi ga svaki potres te vrste koštao rezultata.

Ekskluzivno Filip Krajinović: Nina je ušla u moj život kada mi je bilo prilično teško

Ljubav ovog mladog para već nekoliko puta je bila na testu i u medijima su se pojavljivali snimci uplakane Nine u jednom tržnom centru, potom i u automobilu kojim je upravljao Filip, nakon čega bi usledili strasni poljupci i pomirenja, ali oni su uvek demantovali raskid - najčešće zajedničkim fotografijama i tako što bi jedno drugom prvi lajkovali objave na društvenim mrežama. Ovog puta je i to izostalo, što je dodatno podstaklo priče da nešto ozbiljno ne štima u njihovoj vezi, a kad se teniser sam pojavio na svadbi svog kolege i prijatelja Dušana Vemića i na pitanje prisutnih novinara gde mu je Nina nervozno odgovorio da ne zna i da misli da je tu, u Beogradu, javnost ih je i definitivno “rastavila”.

- Nina je pre samo dva meseca ostavila Filipa prvi put. Kako nikada nije pričala da postoje problemi u njihovom odnosu, bili smo baš iznenađeni. Tada je bilo jasno da veza polako puca i da ona ne može da podnese da bude sa nekim ko je toliko drugačiji od nje. Znali smo da joj smeta to što on izlazi i do zore se provodi sa društvom, ali mislili smo da je to prolazna faza - otkrila je u aprilu ove godine Ninina prijateljica za jedan dnevni list.

Ubrzo zatim oglasila se i druga drugarica, koja je ispričala da je voditeljki dozlogrdilo da teniseru oprašta flertovanje sa drugim devojkama. Trenutno 31. igrač na ATP listi i lepa Nina vezu su počeli u januaru 2017, dok je njena brakorazvodna parnica od glumca Lečića još bila u toku. Upravo zbog toga, ali i zato što su je, kako mi je jednom prilikom rekla, kolege veoma povredile višednevnim napisima u medijima, odlučila je da više ne priča o svom privatnom životu. Isti “recept” primenjuje i Filip, koga je tome naučilo iskustvo sa zgodnom hrvatskom teniserkom Andreom Konjuh, o kojoj su ga novinari više zapitkivali nego o rezultatima na terenu.

- Nina je ušla u moj život u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu i kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnim trenucima dobro savetovala - rekao je Filip za Gloriju, a vreme će pokazati da li je uspeo da sačuva naklonost jedne od najlepših Srpkinja ili će uskoro morati da potraži novu “savetnicu”.