Nevena Božović: Sreća stanuje u Budvi

Autor:

07.09.2018 20:00

Foto:

Foto:



Pevačica i pilot Nikola Ivanović uživaju u Budvi, njegovom rodnom gradu, a pošto su ih nedavno posetili njeni roditelji, koji su oduševljeni budućim zetom, uveliko se licitira sa datumom venčanja

Kada smo je pozvali da proverimo da li je vest o skoroj udaji za pilota Nikolu Ivanovića tačna, pevačica Nevena Božović (24) ljubazno nam je rekla da ne želi da govori o svom emotivnom životu. Ipak, ako je verovati dobro obaveštenim izvorima koji su nedavno imali priliku da sretnu Nevenu i njene roditelje u Budvi, rodnom gradu pevačicinog izabranika, pripreme za svadbu su počele. Naravno, niko sem zaljubljenog para i članova njihovih porodica ne zna detalje, ali ono što je sasvim izvesno jeste da je reč o velikoj ljubavi, jer otkad su se sreli početkom godine, Nevena i Nikola se gotovo nisu razdvajali. A posle njene objave na društvenim mrežama u junu, kad je proslavila 24. rođendan i podelila zajednički fotografiju uz komentar ‘Sve što želim’, mnogi su ubeđeni da je pitanje dana kada će se dvoje mladih i venčati.

Nevena Božović: Fotografija govori više od reči (foto)

NA DEVETOM NEBU

Da više nije solo, lepa plavuša sama je pokazala pre nekoliko meseci kada je na društvenim mrežama srcem uokvirila ime i prezime zgodnog pilota iz Budve. Vrlo brzo se saznalo da je reč o momku iz imućne i čuvene porodice, koji se bavi privatnim biznisom. U njegovom vlasništvu je hotel smešten u centru Budve, dve stotine metara od Starog grada, u sklopu kojeg je i nadaleko poznati restoran. Upućeni kažu da su se Nevena i on upoznali za vreme novogodišnjih praznika upravo u njegovom elitnom lokalu.

Nevena Božović: Visoka škola zavođenja

- Od tada su zajedno i vrlo retko se razdvajaju. Čim je počela letnja sezona, Nevena je prihvatila pozive za nastupe u Crnoj Gori i tako sve poslove prebacila na primorje kako bi bila s Nikolom. Nastupala je i povodom dana osnivanja Turističke organizacije Budve, kao i Dana državnosti Crne Gore, a svi njeni koncerti su uvek izuzetno posećeni. Kad ne rade, Nevena i Nikola šetaju, plove jahtom, gradom često krstare i na skuteru dok ih paparaci prate u stopu - ispričao je dobro obavešten izvor medijima.

Prema istom izvoru, pre nekoliko dana posetili su ih Nevenina sestra i roditelji, i tom prilikom Božovići su saznali da njihova kćerka i pilot crnogorske avio-kompanije razmišljaju da ozvaniče svoju ljubav.

Nevena Božović: Nežna dama opsednuta kožnim jaknama

- Pošto su videli da se budući zet prema njihovoj devojčici ponaša kao da je kraljica, vrlo je nežan i pažljiv, veoma im se dopao. Još nisu odlučili gde će biti venčanje niti kada tačno, ali njima je najbitnije da je njihova kćerka srećna - zaključuje izvor.

Maja Gašić

Autor