Lepa Brena: Želim da letim

Autor:

10.09.2018 10:36

Foto:

Foto:



Uoči velikog koncerta kojim će obeležiti 35 godina karijere, slavna pevačica je otkrila da, uprkos tome što je mnogo uradila u životu, ima jedan neispunjen san i da namerava da ga ostvari u NASA centru u Americi

Ovo leto bilo je puno uzbuđenja za Lepu Brenu (57): započelo je ženidbom posinka, a završeno putovanjem na Jamajku, gde je u društvu supruga Bobe Živojinovića prisustvovala venčanju bliskih prijatelja, ali najveći utisak svakako je vest da će tek venčani Filip i njegova izabranica Aleksandra na proleće postati roditelji.

- Ova godina je počela lepim vestima, Aleksandra i Filip su se venčali, a potom smo saznali da će postati roditelji. To će biti prva beba u familiji Živojinović i svi smo neizmerno srećni. Ne znam samo kako ću dočekati mart sledeće godine, kad ću uzeti u naručje jednog malog, slatkog i novog Živojinovića - kaže Brena za magazin "Gloria".

Da li vam je posle svih tih godina karijere ostala neka neostvarena želja, makar da uradite neku ludoriju?

- Postoji jedna ludost koju nisam probala, a volela bih. Dok sam učila decu da plivaju, voze rolere, bicikle, da splavare, voze automobil, shvatila sam da bih volela da letim.

Ostatak intervjua sa Lepom Brenom pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 10. septembra!