Miloš Biković i Barbara Tatalović: Potvrda ljubavi

Autor: Svetlana Stojaković

11.09.2018 10:07

Foto:

Foto:Glumački superstar prošetao je crvenim tepihom na Venecijanskom filmskom festivalu u društvu devojke, čime je nedvosmisleno pokazao da uživa u šestomesečnoj vezi sa zgodnom manekenkom

Kada se pojavio na crvenom tepihu 75. filmskog festivala u Veneciji, držeći podruku Barbaru Tatalović, Miloš Biković (30) dao je jasnu potvrdu da njegova ljubav sa osam godina mlađom manekenkom cveta. Bilo je to prvo zajedničko pojavljivanje na nekom javnom događaju, a slike koje su tom prilikom zabeležili fotoreporteri Mostre govore više od reči, uprkos tome što glumac ostaje dosledan da o svom ljubavnom životu ne priča.

Kada su mu javili da u Veneciju treba da ide poslovno, kao ambasador brenda švajcarskih satova “JaegerLeCoultre”, koji je oficijelni sponzor festivala, glumcu je sigurno palo na pamet da u grad ljubavi ne sme da ide sam. Zbog svoje izabranice već je češće počeo da dolazi u Beograd, ali Venecija uvek izgleda kao dobra ideja, što je i napisao na instagram profilu:

- Ovo je grad u koji želiš da se vratiš.

Iako su se tamo zadržali jedva dva dana, osim što su pogledali film “Dragged Across Concrete”, novo ostvarenje Mela Gibsona, Barbara i Miloš su sigurno išli u romantične šetnje i posetili neki od 417 mostova, a glumac je dobio priliku da proširi svoje poslovne kontakte..

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 10. septembra!