Vensan Kasel: Jako sam zaljubljen i jedva čekam da mi Tina rodi decu

Autor:

18.09.2018 19:43

Foto:

Foto:Francuski glumac i zavodnik venčao se s tri decenije mlađom manekenkom Tinom Kunaki, koju je upoznao sasvim slučajno, na surfovanju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 19. Апр 2018. у 5:19 PDT

Francuski glumac Vensan Kasel (52) i manekenka Tina Kunaki (21) venčali su se u Bidaru, na jugozapadu Francuske. Posle sklapanja braka, mladenci su pozirali ispred zdanja u kojem su proslavljali venčanje, a zatim je popularni glumac, ne krijući koliko je zaljubljen u izabranicu, na društvenim mrežama objavio fotografiju s natpisom - “Da”. Mlada je nosila belu venčanicu Vere Vang, a mladoženja se odlučio za odelo u boji slonovače, roze košulju i bele cipele.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 25. Авг 2018. у 10:53 PDT

Jutro posle venčanja, na internetu se pojavio video-snimak na kojem Kasel, ogrnut samo peškirom, pod prozorom peva pesmu supruzi, ne krijući životnu radost, spontanost i raskošan šarm, kojim je pridobio mnoge obožavateljke.

U intervjuu Njujork Tajmsu, početkom avgusta, zvezda filmova “Mržnja” i “Pakt sa vukovima” našalila se da “ljubav nije uvek fer”:

Monika Beluči i Vensan Kasel: Nesvakidašnji par koji je intrigirao svet

- Imam 52 godine i oženiću se dvadesetjednogodišnjom devojkom. Jako sam zaljubljen u nju i siguran sam da ćemo imati decu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 24. Авг 2018. у 7:30 PDT

Kasel i Kunakijeva su se upoznali leta 2016, slučajno, na surfovanju. Nekoliko meseci kasnije, pojavili su se prvi put zajedno u javnosti, na žurki modnog brenda “Victoria’s Secret”. Glumac i model nisu krili strasti, čime su želeli da potvrde da su u vezi.

Miloš Biković: Srpska zvezda ima opasnu konkurenciju (foto)

Tina Kanaki je rođena na Siciliji, a poreklom je iz Togoa u Africi. Od osme godine snima reklame, iako roditelji nisu bili oduševljeni njenom željom da se bavi javnim poslom. Studirala je u Madridu, ali se okrenula modelingu. Govori italijanski, španski, engleski i francuski jezik. Iako manekenka, ona je strastveni pušač. Trudi se da ne planira ništa i nikad nije krila ljubav prema Vensanu, kome očigledno vrlo prija veza s mlađom devojkom, koja ima savršeno telo i skoro uvek je nasmejana:

- Ponekad se privuku dvoje ljudi koji su na istom mestu u isto vreme. Takva iznenađenja može da priredi samo život - rekla je Kunakijeva, zbog koje je glumac dobio želju da proživi novu mladost: s njom posećuje žurke i provodi se do ranih jutarnjih sati.

Vensan je naseo na Tininu priču prilikom upoznavanja da ona ne zna ko je on:

- Odrasla sam na selu. Nismo imali televizor u kući, a nismo išli u bioskop. Dok sam bila dete, moja interesovanja su bila svedena na školu i fudbal. Sve dok se nismo upoznali, nisam čula ništa o Vensanu Kaselu i nisam znala ko je on dok nas nisu okružili paparaci - izjavila je Kanakijeva, kojoj je partner pomogao da napreduje u karijeri: od kada je s njim, potpisala je ugovore s nekoliko vodećih modnih agencija u svetu i počela da radi punom parom za Žana Pola Gotjea i “L’Oreal”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 21. Авг 2018. у 8:12 PDT

NAJSREĆNIJI MUŠKARAC

Tri decenije mlađa manekenka uspela je da zaleči ljubavne rane popularnog glumca posle razvoda od italijanske glumice Monike Beluči (53). Potpuno je preporodila uspavanog Kasela. Prosede kose, sa šmekerskim osmehom, glumac je tokom venčanja s Tinom pokazao da mu godine ne mogu ništa.

Francuski zavodnik je bio u braku s Monikom Beluči od 1999. do 2013. godine. Upoznali su se na snimanju francuskog filma “Apartman” 1996, a venčali tri godine kasnije, u Monaku. Ubrzo je glumac dobio epitet najsrećnijeg muškarca, jer je osvojio srce jedne od najpoželjnijih žena na svetu. Prvu kćerku, Devu, dobili su 2004, a drugu, Leoni, šest godina kasnije. One danas žive sa mamom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 12. Јун 2018. у 1:43 PDT

- Dugo smo bili u braku, a imajući u vidu naše poslovne obaveze i način života, to je uspeh. Oduvek smo se voleli i naš odnos ostaće pun poštovanja. Naš razvod nije bio rat - rekla je Monika u jednom intervjuu posle razvoda od Vensana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 9. Авг 2018. у 5:03 PDT

“Ljubav nije uvek fer”: Vensan Kasel se oženio 30 godina mlađom manekenkom (foto/video)

Rastali su se pre pet godina, tik pred dolazak italijanske glumice u Trebinje, gde je sa rediteljem Emirom Kusturicom snimala film “Na Mlečnom putu”. Glumci su tvrdili da se razvode sporazumno, a u medijima se pojavila vest da je razlog njihovog razlaza Monikina afera s azerbejdžanskim tajkunom Telmanom Ismailom. Ona nikada nije ni potvrdila niti demantovala te napise.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vincent Cassel (@vincentcassel) дана 21. Авг 2018. у 11:10 PDT

Kada se posle 14 godina braka razveo od Belučijeve, mnogi su mislili da francuski glumac nikada neće preboleti fatalnu Italijanku. Ipak, tri decenije mlađa manekenka uspela je da ga zavede. Tina i Vensan provode medeni mesec u Rio de Žaneiru, gde vreme često provode na plaži, ali i u istraživanju nepristupačnih predela Brazila.