Eli Golding: Neobična veridba bivše ljubavi princa Harija

Autor:

19.09.2018 19:14

Foto:

Foto:



Tridesetjednogodišnja britanska pop pevačica udaće se za Kaspara Džoplinga, trgovca umetninama u aukcijskoj kući ‘Sotbi’, a o tome je javnost upoznala na nesvakidašnji način

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elliegoulding (@elliegoulding) дана 20. Авг 2018. у 5:47 PDT

Pevačica Eli Golding (31) odlučila je da stane na ludi kamen posle 18 meseci veze sa Kasparom Džoplingom (26), trgovcem umetninama u aukcijskoj kući “Sotbi”. Vest da su se verili par je objavio putem oglasa u “Tajmsu”, na stranici specijalizovanoj za objavu sklapanja brakova ili rođenja deteta.

-Objavljuje se veridba između Kaspara, sina gospodina Nikolasa Džoplinga iz Jorkšira i gospođe Džejn Vard-Aldam iz Jorkšira, i Elene, kćerke gospodina Artura Goldinga iz Hertfordšira i gospođe Trejsi Samner iz zapadnog Midlanda -navedeno je u oglasu.

Kaspar i Eli

Uz fotografiju na kojoj se vidi Eli s vereničkim prstenom, Džopling je na mrežama otkrio koliko je srećan jer je prevačica pristala da se uda za njega:

-Provešću ostatak života sa izvanrednom i prelepom osobom. Niko moj život nije učinio ovako ispunjenim, prepunim saznanja, sreće i ljubavi, nade, strasti i poverenja. Ne postoji osoba koja me čini kompletnijim i nikada neće postojati osoba koja će me učiniti potpunijim. Radujem se što ćemo zajedno istraživati svet, smejati se do suza glupim šalama, pričati u jutarnjim satima o umetnosti, muzici, svetu i budućnosti. Volim te, Elena.

Za razliku od Kaspara, pop princeza, kako je obožavaoci često nazivaju, bila je manje otvorena i na mrežama je samo zahvalila svima na čestitkama.

Hari i Megan: Strast jača od protokola

Eli i Kaspar već izvesno vreme žive zajedno u britanskoj prestonici i često zajedno putuju na relaciji London-Njujork. Pevačica, poznata po kombinaciji elektropopa i indiroka, nikad nije krila da je uz Kaspara pronašla pravu ljubav, dok je on priznao da je njihova ljubav procvetala od kada je njegova draga bila na odmoru od poslednje turneje.

Dugo je bila u vezi sa Dagijem Pojnterom

Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda današnjice, koja je jula 2016. nastupila na otvaranju festivala Exit u Novom Sadu, prekinula je pre dve godine svoju svetsku turneju “Delirium” posle više od 100 koncerata, a kao razlog navela je premor. Lekari su joj dijagnostikovali iscrpljenost i upozorili je da ako nastavi dotadašnjim tempom, neće moći da povrati glas, posle čega je svojoj vernoj publici uputila izvinjenje zbog otkazivanja nastupa.

BORBA S ANKSIOZNOŠĆU

Britanska pevačica, vlasnica hita “Love Me Like You Do” iz filma “Pedeset nijansi sive”, koji ima više od milijardu pregleda na “Jutjubu”, dugo se borila s anksioznošću, zbog čega, kako je nedavno priznala, nedeljama nije izlazila iz kuće, jer je patila od napada panike.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elliegoulding (@elliegoulding) дана 20. Јун 2018. у 10:56 PDT

- Mislila sam da nisam dovoljno dobra pevačica. Imala bih napade koje nisam mogla da kontrolišem - rekla je Eli za “US Magazine”.

Na početku karijere, 2008. godine, imala je strah od velikog broja ljudi pred kojima je trebalo da nastupa.

Kratko je bila u vezi s princom Harijem

- Nekada me je obuzimala tolika panika da sam iz automobila izlazila i do studija hodala s jastukom preko lica - priznala je pevačica, čiji je debi album “Light”, iz 2010, odmah po objavljivanju dospeo na prvo mesto liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji.

Danas mu je divan dan: Princ Hari slavi 34. rođendan

Pevačica, čija su i naredna dva albuma bila vrlo uspešna, dodala je da joj je najveća bojazan bila da ne razočara publiku, ali i sebe.

Protiv anksioznosti se danas bori vežbanjem, a najviše uživa u treniranju boksa. Svakog dana vežba u teretani i s ličnim trenerom trči po londonskim parkovima, što joj pomaže da se smiri.

Pevačica o borbi sa anksioznošću: Mislila sam da ću umreti

- Osim što se trudim da budem u formi, priznajem da sam shvatila sve one koji govore da je vežbanje dobro za duh. Kombinujem jogu, trčanje i boks i vodim računa o ishrani. Treniram vredno svakog dana - rekla je Guldingova, koja je 2011. nastupala na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton, u Bakingemskoj palati. Tada je, na zahtev mladenačkog para, izvela obradu pesme “Your Song” Eltona Džona.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели elliegoulding (@elliegoulding) дана 23. Јул 2018. у 11:43 PDT

Pevačica Eli Golding otkriva: Samo naporne vežbe mi pomažu u borbi protiv anksioznosti

Pet godina kasnije, nakon što je raskinula dugogodišnju vezu s Dagijem Pojnterom, basistom pop-rok benda “McFly”, Eli je bila u vezi s princom Harijem, inače dugogodišnjim prijateljem. Par je viđen na polo šamipionatu u Konvort Parku u Berkširu, primećena je razmena pogleda među njima, kao i poljubac koji je izgledao kao nešto više od prijateljskog. Izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdio je da je Hari bio oduševljen pevačicom. Međutim, njihova veza nije potrajala.