Lepa Brena: Neizmerno smo srećni zbog prve bebe u familiji Živojinović

Autor:

21.09.2018 20:00

Foto:

Foto:Uoči velikog koncerta kojim će obeležiti 35 godina karijere, slavna pevačica je otkrila da, uprkos tome što je mnogo uradila u životu, ima jedan neispunjen san i da namerava da ga ostvari u NASA centru u Americi

Ovo leto bilo je puno uzbuđenja za Lepu Brenu (57): započelo je ženidbom posinka, a završeno putovanjem na Jamajku, gde je u društvu supruga Bobe Živojinovića prisustvovala venčanju bliskih prijatelja, ali najveći utisak svakako je vest da će tek venčani Filip i njegova izabranica Aleksandra na proleće postati roditelji.

Lepa Brena: Ženska žurka na Jadranu (foto)

- Ova godina je počela lepim vestima, Aleksandra i Filip su se venčali, a potom smo saznali da će postati roditelji. To će biti prva beba u familiji Živojinović i svi smo neizmerno srećni. Ne znam samo kako ću dočekati mart sledeće godine, kad ću uzeti u naručje jednog malog, slatkog i novog Živojinovića. I sad, dok pričam o tome, stoji mi neka knedla u grlu od radosti, jer smo veoma zavoleli Aleksandru. Prava je blagodet što smo u porodici dobili jednu divnu, mladu, pametnu i vrednu devojku. Imam utisak kao da sam dobila kćerku, a to je ono što mi je nedostajalo svih ovih godina. Boba i moji muškarci nisu toliko pričljivi kad su emocije u pitanju.

Aleksandra je mlada žena, da li imate neke savete kad su u pitanju trudnoća i uloga mame, koja je očekuje?

- Verujem da Aleksandra o trudnoći mnogo više razgovara sa svojom mamom, ali sam i ja uvek spremna da popričam s njom i da joj dam savete vezane za majčinstvo.

Emotivni Boba raznežio zvanice na venčanju Aleksandre i Filipa: Uvek nam je bila želja da imamo ćerku (video)

Kako planirate da obeležite 35 godina karijere?

- Izabrala sam da to bude koncertom u Štark areni, 20. oktobra, na moj rođendan. Najlepše je da, kada već tolike godine radite, taj dan možete da podelite sa publikom, prijateljima i porodicom. U našim godinama rođendanska slavlja su uobičajne proslave, a koncerti su mesto gde se razmenjuju prave emocije. Ono što je najvrednije to ne može da se kupi, a to su radost, ljubav i poštovanje publike.

Da li vam je posle svih tih godina karijere ostala neka neostvarena želja, makar da uradite neku ludoriju?

- Celog života sam navikla da dajem svoj maksimum, a kada naviknete da pružate maksimum, onda ste uvek u emotivnom balansu, jer što više date, to vam se sve više vraća. Zaista sam zahvalna na toj povratnoj energiji i ljubavi koju dobijam i koju pružam. Postoji jedna ludost koju nisam probala, a volela bih. Dok sam učila decu da plivaju, voze rolere, bicikle, da splavare, voze automobil, shvatila sam da bih volela da letim. Uvek me je fasciniralo da zamislim sebe kako lebdim i kako sam u bestežinskom stanju. Nadam se da ću uskoro to ostvariti i pretpostavljam da bi trebalo da odem do NASA centra u Americi. Kad dođe vreme, ispuniću sebi ovu pomalo glupu, ali iskrenu želju.

Brena i Boba Živojinović: To što smo ostali zajedno 30 godina najbolji je dokaz iskrene ljubavi

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 28. Авг 2018. у 2:46 PDT


Kraj avgusta proveli ste na Jamajci, gde ste prisustvovali venčanju Ljubiše Krstajića i Ane Popović. Da li ste se lepo proveli?

- Svadba je bila veličanstvena i veoma emotivna. Slavlje je trajalo tri dana. Prvog je bio koktel dobrodošlice, na kojem su se upoznavale zvanice i prijatelji, a drugog dana je organizovana zabava pred svadbu. Na kraju je održano venčanje, osmišljeno u marokanskom stilu, ispod divnog belog šatora. Sve je bilo tako živopisno i orginalno osmišljeno, uključujući i trenutak kada je svih stotinak zvanica završilo u moru. Svima nama su bili velika čast i zadovoljstvo što smo mogli da podelimo jedan lep i emotivan trenutak s njima. Čin venčanja je upriličen u trenutku kada je sunce zalazilo, tako da je bilo veoma romantično, i naravno, kao i uvek na svadbama, vrlo veselo. Bilo je tu i malo suza, zato što takvi lepi momenti uvek razneže ženski deo gostiju. Na svadbu su pozvani samo odabrani prijatelji i poslovni partneri iz čitavog sveta.

Brena i Boba na svadbi sa Filipom i Aleksandrom: Porodično okupljanje na Jamajci (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 26. Авг 2018. у 8:18 PDT

Kako vam se dopala Jamajka?

- To je jedna prelepa ostrvska zemlja, gde je more toliko toplo da prosto morate da uživate. Lepo smo se odmorili. Bilo je puno prijatelja i ljudi koje poznajemo, s kojima smo se družili i uveče i preko dana. Odseli smo u rizortu koji ima predivne peščane plaže, dugačke po sedam kilometara, na kojima domaćini Jamajkanci sviraju, pevaju, prodaju one svoje originalne kape s dredovima i školjke. Ta gostoljubivost i fantastična organizacija su za svaku preporuku ako čovek traži gde da ode i da se odmori.

Maja Gašić

Autor