Kako je Džordž Kluni osvojio Amal: Od propalog prvog sastanka do velike romanse

Autor:

26.09.2018 21:37

Foto:

Foto:



Iako je važio za zakletog neženju i jednog od najpoželjnijeg muškarca na svetu, Džordž Kluni je morao da uloži dosta napora kako bi osvojio Amal, sadašnju suprugu i majku njihovo dvoje dece Ele i Aleksandera.

Zarađuje i kad ne snima: Koliko je Džordž Kluni inkasirao u 2018?

Ipak, pitanje je da li bi njihova priča imala srećan kraj da njihov prvi sastanak nije uspešno završen, iako na samom početku nije sve počelo sjajno.

Razigrana elegancija za romantični izlazak sa Džordžom: Amal Kluni u najpopularnijoj haljini ovog leta (foto)

Kako piše britanski Ekspres, Džordž se veoma trudio da osmisli neko lepo mesto za prvi zajednički izlazak. Umesto klasične večere u restoranu, boce vina i sveća, on je odlučio da je pozove u Ebi roud - mesto na kom su Bitlsi snimili neke od svojih najvećih hitova. Plan je bio da uživaju u studiju u kome se odigralo jedno snimanje.

“People” odabrao 10 ikona stila u 2018: Megan Markl ili Amal Kluni, ko je na tronu? (foto)

Međutim, to nije bilo izvodljivo jer je Amal bila angažovana kao advokat u mnogim sudskim slučajevima. Sastanak povodom Društva muslimanske braće se poprilično odužio, a kako bi spasla veče ona je rešila da ga pozove na piće i večeru.

Čim su napustili poznati restoran, sačekali su ih paparaci koji su snimili slavni par.

- Bilo je to jedno od vrlo popularnih mesta. I kada smo izašli, čekalo nas je 50 paparaca. Ali ona se suočila s tim kao šampion. I ubrzo, stvari su eskalirale jednom kada sam boravio u Londonu - kazao je Kluni za "Holivud reporter".

Amal Kluni: Vrtoglave potpetice i šorts za gala žurku na jezeru (foto)

Među mnogim detaljima njihove emotivne romanse, mediji su otkrili da je holivudski šmeker toliko žarko želeo da osvoji Amal, "da joj je pisao pisma u kojima se pretvarao da je zapravo njegov pas Ajnštajn".

U pismima je navodio da je "otet i da mu je potreban advokat", a poznato je da je Amal svojevremeno u intervjuu izjavila da nije očekivala da će je zadesiti takva ljubav i sreća o kojoj je ranije sanjala.

Nikad zaljubljenija Amal Kluni: Bila sam uverena da ću ostati usedelica, a onda sam upoznala Džordža (foto/video)

- Džordža sam upoznala kad mi je bilo 35 i već sam se lagano privikavala na ideju da ću biti usedelica. Onda smo se upoznali i počeli tajno da se viđamo skrivajući se u mom stanu u Londonu, i vrlo brzo sam pomislila da, bez obzira na to kako se završi, ne želim da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo bili razdvojeni. Drugi su mi skrenuli pažnju da sam, kad god bih čitala njegove poruke ili pisma koja je ostavljao u mojoj torbi, imala onaj glupavi osmeh na licu i neko čudno klimanje glavom – Amal je nedavno prvi put otkrila kako se zaljubila u Džordža.

Maja Gašić

Autor