Dragana Mirković: Žan-Klod je super lik, zaljubljen u provod i automobile, jednostavno naš čovek!

Autor: Maja Gašić

27.09.2018 20:30

Foto:

Foto:Pevačica narodne muzike i njen suprug, uspešni biznismen, ugostili su poznatog glumca Žan-Kloda van Dama, a on je uživao u njihovom gostoprimstvu i pokazao da, osim filma, obožava zabave i skupocene automobile

Pevačica Dragana Mirković (50), koja je sa suprugom, biznismenom Tonijem Bijelićem (46), nedavno ugostila holivudskog glumca belgijskog porekla Žan-Kloda van Dama, kaže da je ovaj akcioni junak veoma sličan našim ljudima. U ekskluzivnom intervjuu Gloriji muzička zvezda otkriva kako je izgledalo njihovo višednevno druženje u Beču, koliko je Van Dam opušten i veseo, kao i koja mu je najveća strast.

Dragana Mirković: Žurka do zore na Mediteranu (foto)

- Poznajemo se odskoro, upoznali su nas zajednički prijatelji, a onda je krenulo i naše druženje. Žan-Klod je super lik, opušten, zaljubljen u prijatelje, provod i automobile. Rečju, naš čovek - kaže Dragana.

Dragana Mirković: Kroz šljivike i livade (foto)

Belgijski glumac, koga je naša publika, između ostalog, obožavala i zbog uloge Luka Devera u kultnom “Univerzalnom vojniku”, oduševljen gostoprimstvom domaćina, javno je iskazao veliku zahvalnost. Takođe, jasno je stavio do znanja da za Draganu misli da je ogromna zvezda na Balkanu, pevačica i glumica.

SPONTANI USPESI

Dragana Mirković: Plašim se loših ljudi

Upravo zbog toga, Draganu smo pitali da li je tokom njegove posete austrijskoj prestonici bilo reči o njihovoj saradnji, u smislu da li je dobila ponudu da zaigra u nekom njegovom filmu. Iskreno nam je rekla da nije ni razmišljala o tome.

- Baš ste me zbunili tim pitanjem. Stvarno. Ja volim da se družim s ljudima i pritom ne razmišljam o mogućnostima. Zato mi se spontano dešavaju lepe stvari.

Posle dobrog noćnog provoda u jednom poznatom klubu, gde su svi uživali u kvalitetnoj muzici i skupom šampanjcu, pa čak i zaigrali, Dragana i njen gost su obišli i neke lokalne znamenitosti. U međuvremenu, veselom društvu su se pridružili zajednički prijatelji, među njima i čuveni filmski producent Moše Dijamant iz Los Anđelesa, našoj javnosti poznat po filmu “Musketar”.
A koliko Van Dam voli automobile pokazao je kada je poželeo da se fotografiše u jednom od luksuznih modela svojih domaćina.

Maja Gašić

Autor