Dragana Katić: Ljubav se ne može sakriti

Autor:

03.10.2018 10:10

Foto:

Foto:



Iako je verovala da joj se u njenim godinama ne može desiti istovremeno nežna i strasna romansa, voditeljka je skoro godinu u vezi sa izuzetnim muškarcem čiji identitet još ne želi da otkrije

Da za pravu ljubav nikad nije kasno, uverila se i Dragana Katić (53) koja na Televiziji Prva vodi emisiju istovetnog naziva. I dok “Nikad nije kasno” živi svoju četvrtu sezonu, njena veza je prilično mlađa, otpočela je pre nepunu godinu. Ali njoj mnogo više od vremenskih okvira, fizičkog izgleda, godina i profesije novog partnera znači to što je konačno pronašla muškarca pored kojeg su pale sve njene maske.

- Unutrašnji osećaj mi je rekao - da, to je on, a taj signal me je uvek nepogrešivo vodio kroz život, i kad su mi se dešavale lepe i manje lepe stvari - kaže Dragana i nastavlja: - Osvojila me je njegova muževnost, nežnost, spremnost da me razume i podrži. Odnosno, to što je uspeo da vidi da iza maske koju nosim postoje osobine koje teško pokazujem. Mislim pre svega na ranjivost, emotivnost, potrebu da u muškarcu prepoznam oslonac. Jer bez obzira na to koliko godina da ima žena, kao i koliko je ostvarena u profesiji, materinstvu, u njoj postoji devojčica koja se nada princu sa čarobnim štapićem. Muškarcu koji će je tretirati na pravi način. Jednog takvog sam pronašla i srećna sam zbog toga.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. oktobra!

Maja Gašić

Autor